AKTUELNO

Sele da reše problem, ali bezuspešno!

Zorica Marković ostala je nasamo sa Zolom i Anitom Stanojlović, pa im se pridružio i Miki Đuričić.

Naravno da je ona došla kod tebe i rekla da je Miljan muva - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije rekla da je muva, nego da je stiskao i da joj je nešto rekao u garderoberu - rekla je Zorica.
Ja ti se Zorice, kunem u Bosu, nije mi ni jednu lošu reč rekla o tebi - rekao je Zola.
Ja sam je izgrdila jer se svađala sa Markom. Ja sam joj samo povukla jorgan i to je sve. Ja sam je štitila mesec dana, žali mi se kako je Mića napada, kako ima nešto protiv nje. Ja joj kažem da pusti Miću, svi me grde, ali ja ne mogu, ja joj seve oprostim. Šta je njoj Bakša rekla? Ne znam, ali je laž. Posle par sati, ona Bakšinu laž izgovori naglas- rekla je Zorica.
Meni Bakša ništa nije rekla. Rekla sam da si mi ti rekla, ovde kod vrata. Pokazala si mi očima na njih (Aleks i Zvezdan), pre jedno mesec dana - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je pre dva dana delovalo kao da joj imponuje ova priča za Miljana. Ja ti to pričam jer mi Bakša priča jednu, pa drugu priču za tebe - rekao je Zola.
Ja kažem ono što mi je Bakša rekla - rekla je Anita.
Zato sam je i napala, jer znam da nisam to izgovorila. Ima razloga Zola, jer to kaže za stolom, a ja to nisam rekla. Ja je čuvam mesec dana - rekla je Zorica.
Ne provodim vreme sa Zokom kao što sam ranije, zato što sam osetila nešto. Ja sam osetila kada je bilo nešto za Maju, da si htela da me uvališ, da ti ne budeš kriva - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ove godine najbolja i najmirnija, ne radim ništa. I da sam najveće zlo, ovo je laž. Ovo sve, ne dozvoljavam da se laže. Mene boli ku**c za sve njih. O Mići nemam šta da pričam, on je protiv mene sto godina - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.