AKTUELNO

Zorica je puna informacija!

Zorica Marković i Nenad Lazić Neca dugo su pričali o Aniti Stanojlović, Sandri Bakši o situacijama koje su aktuelne u poslednjih par dana, vezano za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kakva si ti za laž, a ti si napala Anitu - rekao je Neca.
Ne može da laže, na oko da mi ispadne. Nasrnula sam posle na nju. A za Bakšu sam rekla da kod mene nije ništa lagala. Za omiljenu sam joj rekla da me ne stavlja. Pere kosu Aleksandri i kaže da ju je pitala da je vodi u hotel. Super zato što je ona operisana. Pitala me je za koga da uzme za potrčka. Nema logike posle odkud Anita i Zola, a onda nem alogike ni da uzme ni Aleksandru ni Zvezdana, ni za jedno ni za drugo. Nisam joj rekla da ih uzme, pa je tu izokrenula priču. Ona je meni došla da kaže kako je nju Miljan stegao, ali on se tako ponaša sa svima. To ne mora da znači da se ona njemu sviđa. Pa je rekla da je drzak prema njoj, nisam to njemu prenela. Tu sam pogrešila, trebala sam. Ne znam d ali je njoj to bilo bitno da se priča, da je preokrenula sve - rekla je Zorica.
Neće ništa da ti kažu, 60% ljudi će da bude na Anitinoj strani, jer te se plaše - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da se plaše, kažem sve z astolom i u lice. Ona na meni vrši atak i laže, boli me za svakog ovde. Hoće sa mnom da zavrti priču, ali nemože sa mnom, znam šta sam rekla. Bkša je uličarka, samo da kažem jedno ime da objavi sve njene jeba*ine. Gruja i Car su je je*ali. A Danijelu nije mogao da se di*ne, jer je loša pi*ka to je on rekao. A onda je slagala da je on gej. Kada odeš da se je*eš sa nekim, to negde ostaje zapisano - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.