AKTUELNO

Drama!

Valentina Stanković prišla je Lazaru Čoliću Zoli kako bi razjasnila sa njim sve, nakon sukoba koji su imali tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Je l' ovo tvoja bajka koju si hteo da mi prirediš? - pitala je Valentina.
Ništa nisi iskrena prema meni - rekao je on.
Je l' to bajka? - nastavila je ona.
Na nju zaboravi zbog tvog ponašanj ai laganja. Tu bajku ne može svako da doživi i oseti je maksimalno. Evo izvini što sam bacio rovca Maji Marinković - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to povređuje - poručila je Stankovićeva.
Ja sam tvoje prvo izvini prihvatio i to se više nije ponavljalo. Ti si išla da poniziš Anitu, a znaš da si vrlo lako mogla da se nađeš u istoj situaciji - nastavio je Čolić.
Nisam - rekla je Valentina.
Onda nismo iskreni, ali okej lagaćemo se. Ti i ja smo pričalo o nekim stvarima, nisam ja glup, a ni ti. Nema veze što ti imaš 17 godina, ali ovo večeras je bio diraktan napad na Anitu kako se meša u veliku ljubav, a ti i ja se stalno sprdamo i 70% priče nam je s*ksualna konotacija. Ti ispadaš dvolična - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se njoj sviđaš ona će sad da zaplače - ubacila se Jelena.
Ja da sam imala nešto u svojoj glavi, ja to nisam htela da realizujem baš iz ovog razloga i nikad se ne bih našla u situaciji kao što se našla Anita. Ja bih sad zaplakala jer mene ovo j*beno boli - pričala je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita Stanojlović se pridružila njihovom razgovoru.

Anita, ja sam pogrešila i ne želim sukob ni sa tobom, ni sa njim - priznala je Stankovićeva.
Čemu onda reakcija? On je meni priznao da si ga ti masirala i da ste imali s*ksualne komunikacije - dodala je Valentina.
Ako nešto želiš sa mnom moraš da se distanciraš od ženskih osoba - rekla je Anita.
Šta pričaš to? - pitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.