AKTUELNO

Đuričić se sit ismejao!

Danas se održava specijalna igrica u Beloj kući, voditelj je Dragan Marinković Maca. Zadugari imaju pred sobom flaše sa imenima i loptice, a birali su najprijatniju i najodvratniju osobu. Sledeći je pričao Miki Đuričić.

Ne volim ljigave ljude. Ova osoba već dve tri nedelje ne ide u prodavniccu, obećava mi cigare nikada ne kupi. Pita me za hranu, kada mu kažeš da ne zna da peva, on se ljuti. Ne volim ljude koje se lažno predstavljaju. On sam je toga svestan, dolazi iz fine porodice, to sam čuo. Jako iritantan tip ljudi, a da ima moć gazio bi vas, sa ovakima ne znaš na čemu si. Ljugav tip, Labunskog više na primer ne diram, a isto ga ne gotivim. Takav folirant - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*em li ti mamu u usta - rekao je Boža.
Umesto da kaže meni, ustvari priča Brendonu - dodao je Miki.
Ti si stariji nema šta da ti kažem, a ti peder*ino si drugo. Ljubomoran je na mnogo stvari - rekao je Boža Brendonu, pa dodao Mikiju:
Ti kada budeš sedeo sa jednim od predsednika države, javi se.
Zato smo tu gde jesmo - rekao je Miki,

Foto: TV Pink Printscreen

I loša reklama je dobra reklama, samo rokaj. Nisam ja ni mamim ni tatin sin. Mene je Uroš povredio 100 puta, ali ga smatram gospodinom. Šta ti imaš Miki, što sam ja ljigav, što imam zube? - dodao je Boža.
Ja zube mogu namestiti, vi mozgove nikada - rekao je Miki.
Ljubomoran si na moju lepotu - smejao se Boža.
Jesam, a za moju omiljenu osobu ću izabrati dečka kojeg jako poštujem, ispravan je osim kada popije. Ptrući je taj koga poštujem, jako te cenim i poštujem. Nikada me nisi odbio, nikada nisi rekao da te nešto mrzi - završio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D. D.