AKTUELNO

Ovo je njegov kraj?

Aleksandra Nikolić, dobila je reč kako bi prokomentarisala odnos Nenada Macanovića sa malim Željkom ali i Kulićima.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da Bebici sada nije dobro... On je stalno pričao o Željku, uvek se trudio oko njega. Naravno da mu sada nije svejedno, svestan je da će svaki dan provoditi zajedno i to ga boli. Može on da kaže da je srećan do sutra, ali je besan. Plakao si malo pre! Ti prvo treba da vodiš računa o svojoj deci! Ovo je po meni čisto foliranje, ako nemaš osećaj za svoju decu kako ćeš za malog Željka! Želeo je da kupi Mariju i Miljanu i uspeo je! On je po meni čisti psiho! Nije ni alimentaciju plaćao - govorila je besno Aleksandra.
Rekao si da imaš dupleks i da si obezbedio porodicu - rekao je Milan.
Nisam to rekao, rekao sam da su to dva stana spojena. Moja žena nije pod kirijom, ja znam šta je istina - odbrusio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre, Miljana, Marija i Ivan pričaju on se nabio tamo! Njemu tamo apsolutno nije mesto! On se tu ništa ne pita i ne znam šta će tu, on je višak! - vikinula je Aleks.
Ja sam samo komentarisao - promrmljao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pod utiskom sam klipa iskreno. Videla sam da Ivan ima skrivene namere i da duboko u sebi želi kontakt sa svojim detetom. Videla sam više puta njegove iskrene reakcije i da želi da bude sa detetom ali da ne zna način na koji to da uradi. Ivan je neko ko ne pokazuje emocije, ali to ne znači da ga ne voli. Toliko mi je drago to što su Marija, Miljana i Ivan večeras bili srećni i da će sada sve biti kako treba. Videla sam na klupu da Željko oseća da mu je on neko bitan u životu! Zola je mnogo bio srećan zbog njih a Bebica stoji kao da je neko umro! Mnogo sam srećna zbog Miljane zaista - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.