AKTUELNO

Veče puno emocija!

Nenad Aleksić Ša pričao je o aktuelnoj temi Ivana Marinkovića i malog Željka, pa je pričao o Nenadu Macanoviću Bebici i njegovoj reakciji na njihov susret.

Ja sam jako dobar sa njim, pričam iz srca. Sasvim prirodna reakcija njegova. U ovu temu se nisam mešao, ali izbegavam. Drago mi je što se desio kontakt između Ivana i Željka i da tako ostane. Nenada ne osuđujem, ali mora da shvati da je ovo nešto prirodno što je moralo da se desi. Ne mogu da mu uzmem za lo, što je onako odreagovao - rekao je Ša.
Osetio je kao da gubi nešto - dodala je Marija.
Nemam decu i ne mogu tebe da savetujem, vremenom ćeš se kajati što nisi bio posvećen svojoj porodici. Oni su tvoja krv, ne trebaš Miljani da se dodvoravaš, što odmaćuješ svoju porodicu - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa lično što se tiče Bebice, njega posmatram kroz psihološku prizmu. Postoje profili ljudi koji imaju potrebu da daju negu, možda to njega ispunjava. Sve što radi za nju, me navodi na to - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Moju decu meni ne dirajte, mene dirajte decu ne. Bebica mi liči na Dejana, svoju lojalnost pokazuje Miljani, zbog netrpeljivosti prema porodice. Svoje meso se ne jede, nemoj to da dozvoliš nikada, ni zbog kakve žene. Imali smo primere i ovde, pa su pokušavali da se vrate. Ti njima sada trebaš i njoj, u svoje jato idi. To što ima Miljana može da ima neka druga, ali ono što si sebi rodio preče je od svega. Uzmi svoje mačiće prigli ih - rekao je Miljan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D