AKTUELNO

Ne voli se svako na isti način!

Lazar Čolić Zola komentarisao je Mariju Kulić i kako gleda na Nenada Macanovića Bebicu a kako na njega. Onda su zadrugari uskakali i davali svoja mišljenja.

Koliko te živcira sve ovo vezano za Bebicu, da si ti na njegovom mestu bio bi najgori - rekao je novinar.
Nevira me sve to, bio sam osuđivan i za ono šta sam radio i šta nisam. Samo da se načuje o meni, to je haos. Kada je Marija dolazila u zadrugu, govorila je kako su joj na instagramu ljudi slali poruke, bio je napad. Prema Bebici nema taj stav, nepravedno je. Mislimo da je Marija imala najveći uticaj na Bebicu i Miljanu - kazao je Zola.
Prema nama je idealan - dodala je Miljana.
Ja sam se toliko osuđivao i bio sam najgori. Njoj ne odgovara da veruje u Bebicine navode, već da bude uz njenu ćerku, jer je slika i prilika. Pravi se da ne veruje u te stvari - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispašće da mu Kulići ne daju da on viđa svoje. Nas baš briga da li laže ili ne, oni mu ne veruju više. Malo se zapetljao u svoje laži - rekao je Miki.
Treba da odgovara za svoju decu - dodao je Lepi Mića.
Mi gradimo mišljenje o Bebici na osnovu ponašanja prema Kulićima, on ovde trpi poniženja - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica zna u kakvom je stanju Miljana, on je opet uradio ono što je uradio prošle godine. Mislim da je to uradio da bi je zadržao. Ne vodi računa o tim stvarima, treba da pazi po pitanju toga. To je bilo prvo preko Željka, sada mislim da će se zbližiti sa Ivanom. On nju voli, ali bolesno - završila je Aleksandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D