AKTUELNO

Muk!

Lazar Čolić Zola bio je naredni zadrugar koji je glasao za najprepotentniju osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče preputentnosti mislim da nije pogrešno, može da bude i vrlina kod nas ili odbrambeni stav, tačnije vama. Bio sam provučen u izlaganju kod Marije jer sam po njenom mišljenju učio rijaliti, ako misliš zbog hodanja, šta ću kad sam debeo? Da sam učio rijaliti ne može da me iskompleksira. Ovde sam ušao sa 23 godine i pet godine je prošlo od prvog pojavljivanja, gde god da sam bio sazreo bih. Najmanje smatram da sam prepotentan jer sam imao tri s*ksualna odnosa - govorio je Zola.
Moraš da vodiš kako imaš odnose, nije sve rijaliti. Previše se izdižeš u tom smislu - poručila je Marija.
Ja sam neko ko nema ništa preterano, odrastao sam na selu i u milion situacija ne znam ni kako treba da se izdražavam, ja volim da se družim i da se zezam. Sebe ne smatram prepotentnim, naišao sam ja na te komentare. Ja neću da navedem nikog od starih zadrugara, tako da ću da izdvojim devojku koja mi za svoje godine deluje, a to je za mene Valentina. Ovde glumi, ponaša se odvratno, priča ružno. Mislim da tebi to nije neophodno i da imaš kapacitet da se istakneš na drugačiji način - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ljudi nabraja Anželu i Uroša, a smatram da je njemu to način da iziritira ljude. On ima podlogu za sve što priča i shvatio sam ga od prvog dana. Anžela lepo izgleda, stvarila je gard i ima pravo. Ja ću da navedem Božu - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.