AKTUELNO

Haos!

U toku su "Nominacije", a jedno preko put drugog nalaze se Maja Marinković i Bilal Brajlović. Svoj sud iznela je Aleks Nikolić.

O Bilalu imam ružno mišljenje, došao je da bude poznat i vidi se da je pratio rijaliti. Pratio je lik i delo Kristijana Golubovića, onda se nakačio na mene i mog dečka. Majo da znaš da mi s edva puta obvratio, prvo za upaljač danas, a kad vam je bila svadba ispred diskoteke me je pitao nešto. Nema potrebe ti dečko meni da se obraćaš. Smejao si se i govorio da nećeš nikad bii kao muškarci kojima si se smejao. Govori se o tebi da si alkoholičar, glup, loš u krevetu. Njega ću poslati. Maja i ja imamo rat godinama. Okej Sanja, ja se kitim tuđim perjem, a ti jutros trambolina i ostavljen posle prvog se*sa, Marko nije ti ni trebala. Ne osećam lošu nameru od Maje, ona ume da bude pogana, teške reči su pale, ali ona nije zla kao on. Ona svašta kaže, Bilal konstantno sluša hvalospeve o drugim muškarcima i želi da bude žrtva - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ostavljena samo da znaš, mi smo još uvek u vezi - rekla je Sanja.
Ja sam drugačije čula. Trambolina je bila loša - rekla je Aleks.
Znao sam ja ko je Kristijan, ali ne razumem zašto se njemu ne sme reći nešto? Ja sam se i spolja suproitstavljao, takva sam osoba - rekao je Bilal.
Ostaješ sa njom jer imaš planove i ciljeve - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti promišljeno radiš, ti si sa Dejanom promišljeno ušla u vezu i svi znamo zbog svega. Ti si meni prva spominjala ćevape jer ti je Dejan rekao - rekao je Bilal.
Čula sam da ništa nije tvoje i da se kitiš tuđim perjem. Čuila sam da nisi nešto bogat i da ti je sat fejk - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.