AKTUELNO

Pokušala da izazove svađu!

U toku su "Nominacije", a jedno preko put drugog nalaze se Maja Marinković i Bilal Brajlović

Ja vašoj vezi ne želim ništa loše, ni tebni, ni njoj. Maju znam od dvojke, tad smo imali neki flert, Šaki nas je prikrivao maksimalno, ovde se to nastavilo. Majo tebi zameram što si spomenula Miljanu decu. Ti u vezama menjaš dlaku, ali ću ne - rekao je Marko.
Ne radim iz čista mira - rekla je Maja.
Bilala šaljem - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve smo imale najveći sukob povde. Bolje da se ne smeškamo jedna drugoj, a da se pljujemo iza leđa. naš sukob je vremenom prošao, ostale smo korektne. Nemamo blizak, a nemamo ni animozitet. Što se Bilala tiče, a pa da, i ja da sam na njegovom mestu, pobegla bih. On je pričao da sam mu drugarica, da me gotivi, a onda mi je pravio svađe i konflikte. Prirodniji mi je moj i Majin ovakav odnos, nego kao što je Bilal perfidan, ostavljam nju - rekla je Milica.
Sa Bilalom ima dobar odnos, Maja ima dobru dušu ali preteruje sa tim grebanjem i svim, treba da spustiš loptu i prestaneš da budeš ljubomorna na neke devojke. Mislim da se Bilal baš zaljubio, a ona ne toliko. Poslaću Bilala jer smo imali konflikte. Aleksandra ja sa svojom devojkom neću imati odnose do kraja rijaltiija, ali nikakva trambolina nije bila - rekao je Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.