AKTUELNO

Podsetio je na bivše!

U toku su "Nominacije", a jedno preko put drugog nalaze se Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Mislim da si stvarno dobra osoba i da smo neke stvari izgovorile samo iz ljubomore, obostrane. Bilalu sa pravom ljubomorišeš, sad smo okej i to je to. Šaljem njega - rekla je Anita.
Da nismo Maja i ja izgovorile sve što jesmo, poslala bih Bilala, ali ovako šaljem nju - rekla je Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo u tebe sam se razočarao je ru afektu kažeš neke stavri koje možda misliš, možda ne. Znajte da sam ja vaš prijatelj, ovaj duks koji je on obukao, ja sam obukao prvi - rekao je Đogani.
Bilal i Maja znaju da mislim da ljubav ne postoji, ne vole se, možda postoji sviđanje. On se plaši raskida i haosa. Svestan je da nije kalibar d ase bori sa njom iako joj zna slabe tačke. Volim Maju, on mi je simpatičan. Ne treba da budu zajedno, znaimljiviji su sami, ovako su dosadni. Šaljem Bilala - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je mene i Miljanu zvala sa Kopaonika i Zlatibora. Ti momci što su bili sa njom definitivno nisu ni blizu Bilala. Mislim da ona igra neku igru sa njim, nije njen tip. Kad je ušao u odnos sa Majom počeo je da se sklanja od mene i Miljane, od svih. Razočarao me je odnos njega i Sauera, kao ne reaguje ništa, a napada ostale učesnike, Kristijana, Dejana. Igra s ekao što se igra i napolju, a ti znaš na šta mislim - rekao je Bebica.
Ljude koje sam udario napolju i ovde su zaslužili, a moj jedini plan je da snimam za jutjub - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.