AKTUELNO

Razvezao jezik!

Miljana Popović sledeći srednji budžet dala je samoj sebi.

Sebi zameram par nekih greškica, ako mi drugi ukažu na to, ja saslušam. Radim na sebi, analizim i hoću da promenim greške. Sebi dajem srednji budžet jer sebi zameram neke stvari i vratiću se na ono kako je trebalo da bude - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić dobio je srednji budžet.

Ne želim da slušam šta budala kao ti ima da kaže o meni - odbrusio je Miki.
Družili smo se, desila se situacija sa cigaretama. Ja sam se izvinila, pokušala sam da rešim, Mikica je pokušao da pomogne. Juče urnisao Božu, Tamari je govorio da sam loš čovek. Mislim da nisam loš čovek. Od mene imaš srednji budžet, ja pamtim i cenim sve lepo što je neko uradio za mene. Bio si mi podrška, ali ne razumem jer sigurno ima gorih. Ti da kažeš da sam ja loš čovek... - pričala je Miljana.
Vi znate na čemu ste sa Urošem, Žikom i Mikom koji rade transparentno. Ja sam se kasnije uverio da si g*vno. Ja sam tebe prihvatio kao nekog ko kaže da je umetnica. Ivan je tebe vređao i sprdao, a ti nemaš ni stida, ni srama da ga pitaš da budeš voditeljka sa njim na radiju. Loš humor je jedna od stvari na koje se Miki Đuričić grozi. Božu si ponižavala, vređala, ja sam gledao. Dolazio je da plače šta mu radiš i koliko ga ponižavaš, a da ne pominjem da si tražila da pošalje papuče i šminku. Ti si sinoć došla i pokazivala mu srca da bi bila vođa i dobila pet minuta - odgovorio joj je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ja smatram da žene treba same da se potrude i same su nametnule da peru za novac, prodaju cigarete i da muškarci zarađuju platu - nastavila je Popovićeva.
Pokaži mi pstom ponašanjem žene, da se ponaša normalno i da ne krade - rekao je Miki.
Ja se borim da pokažem svoje talente - pravdala se Popovićeva.
Što bi se pozdravila sa nekim ko te je proganjao i slala srca? Da bi bila vođa. Čestitam i podržavam, nisam znao da si lezbijka, ja podržavam. Sad je meni jasno, Boža p*der muvao lezbijku - nastavio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.