AKTUELNO

Ne kriju sreću!

DJ Tamaris i Miljana Popović su razgovarale ispred paba o današnjoj podeli budžeta.

Sve je prošlo top, kako si krenula, i sa onom pesmicom, i redosled. Nisam ja htela da ti se trpam, ti si vođa, ja sam tvoja omiljena, pa kad si mi dala zeleno svetlo ja sam se umešala - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti. Nije bilo ništa sporo - rekla je Miljana.
Bilo je brutalno. I ja sam se osećala moćno baš. Druagrice, svaka čast. Očekivala sam da će biti apsolutni bum, prvo prodavnica nije bila. Baš smo se dobro osetile - rekla je Tamaris.
Meni je Zorica rekla da za mene tek sad počinje rijaliti, a ono što je Valentina skakala je strašno. Bilo je top, pustila sam i tebe malo da... Je l' izazvalo neku reakciju, to mi je najbitnije. Svi su mi odgovarali - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš mi je par puta rekao kao: "Šta ti ne bi bila sa mnom" , na tu foru. Zašto ima potrebu to da kaže, nisam ga ni pitala, a rekao je da ponekad preteruje - rekla je Tamaris.
Adama si znači neverovatno. Nisam ni htela da komentarišem jer sam bila sa čovekom - rekla je Tamaris.
Strpljen spašen, samo pametno. Vozi me iskreno, akcja me vozi ful. Sve sam pratila, oni se plaše tim komentarima da ćeš biti dobra u sedmici i osmici. Očekivali su da ću ja nešto da skočim, a ja sam fino pričala - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.