AKTUELNO

Zaratio sa celom kućom!

Ivan Marinković je dobio reč i komentarisao današnju podelu budžeta Miljane Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nje, ja ne bih ni sad komentarisao, ali sam se dovoljno iznervirao, pa sam tražio reč. Znam u kom trenutku šta is a kim radim, a i šta sa nekim ljudima u određenom trenutku uopšte ne radim: Kažete da sam ja od nje napravio žrtvu. Nije ona prva, a verovatno ni poslednja. Meni ljudi užasno zameraju ljude poput nje i Irme. Znam da to tako ispada i pokušavam da se povlačim kad vidim takve osobe, ali mi ne ide. Ne mogu ja da napravim žrtvu i da ne dozvolim nekome da priča. Kako ja Mikiju da zabranim kad je čoivek sa stavom. Ako ja uzmem kažem Urošu, Miljani, Marku, Jeleni da sednu, pa to vidi većina ljdui ovde. Imam slično mišljenje kao Miki, nije lepo, ona mi lično nije ništa uradila. Sve je u pravu, vrlo sam je pomno slušala. Je l' stvarno mislite da sam ja očekivao veći budžet od nje - rekao je Ivan.
Ubacuješ se Miljani jer nema šta da kaže, a tebi se Miki ubacivao - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam lepo mišljenje kad je njen odnos u rijalitiju u pitanju. Miljana je neko ko je ušao, imao sam priliku da je čujem više na početku jer je sedela pored mene kad je ušla. Vrlo dobro znam ja šta Mića zapravo misli. Ono što mi smeta kod rijaliti
Ja sam rekao Ivanu da ne pravi od nje žrtvu, ali ne može, nervira ga i iritira - rekao je Mića.
Sad ti radiš ono što sam rekao Mikiju. Vi znate šta ću ja da izgovorim i ti govoriš umesto mene. Je l' me smatraš debilom? - pitao je Ivan
Izvini. Ne, ja tebe izuzetno poštujem - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te toliko nervira kad se neko ubaci kad ti to isto radiš - rekla je Miljana.
Nisam napravio žrtvu od nje jer mi nije ni blizu an nivou kakvu ju je Milan sad predstavio vama. Ja moje mišljenje neću promeniti ni majka iz groba da mi ustane. Da li neko kao Sanja Grujić stvarno misli ono, pa mi je posle emisije rekla da se šali. Nije ona mene nadmudrila što mi je rekla da sedenm, meni ovo vređa inteligenciju. Iznenadili su me ljudi, da li je moguće da je smatrate onakvom kakvom je i ja smatram i onda ste ćutali. Kao što je Anđela rekla, ja ne komentarišem ovakve ljdue. Ona je meni pročitana knjiga. Ako ste vi dozvolili da vas ovakva osoba poput nje iznenadi posle dva meseca, onda se ja pitam za vas. SLažem se da je Matoru danas emocija povukla - rekao je Ivan.
Ne, nego mi je pun ku*ac i nje i Bokija. Ja veću emociju imam prema tebi. Mene Boki stavlja u koš sa ljudima koje kao popznaje iz grada, a sa njom se ljubim osam žurki i stavlja me u mali budžet - rekla je Matora.
Da li bi se neko normalan ljubio sa njom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja da li misliš da se Ivanu ona dopada? - pitao je Milan
Ne mislim, ali mislim da joj posvećuje 90 posto vremena svog rijaltiija - rekla je Sanja.
Devojka je zgodna - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.