AKTUELNO

Spustio loptu sa Miljanom!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković da nominuje između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Što se tiče ove nominacije složila bih se sa mišljenjem Mikija Đuričića i mislim da je bio realan 100%. Ja Miljanu volim, ona je za mene dobar čovek i dobra majka. Ona ima dobru dušu, dobar je čovek i nikad je ne bih poslala u izolaciu, ko god da je preko puta nje, osim mog dečka, a i tad bih razmislila. Mislim da Ivan ne mrzi mene, ali da pristrasno komentariše vezu mene i Bilala. Kad je bila prošla nominacija on je rekao da jedva čeka da nas izn*šušava, ja to neću raditi. Reći ću da je Ivan jako inteligentan čovek i da je taktičar dobar i da zna šta radi, ali mislim da nisi u pravu kad sam ja u pitanju jer ja ništa ne radim fejk. Mislim da me nešto preterano ne gotiviš, možda i gotiviš ali voliš da me sasečeš kad je rijaliti u pitanju. Šaljem Ivana - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal Brajlović naredni je nominovao.

Počeću od jedne lepe stvari sa kojom mogu da počnem nominaciju, a to je Lepi Mića. Drago mi je samo što si alkohol ostavio, g*vno si bio i sa alkoholom i bez njega. Večeras si ustao posle prve nominacije i počeo da namećeš mišljenje drugim zadrugarima. Njega ne zanima šta ćete reći, znam da ga ni ja ne zanimam. Ne zanima me šta on meni ima da kaže, jer meni ne može da nametne ništa. Uskačeš ovde u svaku temu, u moju možeš slobodno. Sve što je Miki rekao apsolutno je bio u pravu, hteo sam da kažem dosta stvari, ali ne bih inteligentno kao on izjavio. Danas si rekao da si rijaliti ostaje šest meseci u glavi, ali to je tebi sve jedna igra. Za mene ćeš uvek da budeš loš čovek, šta god to uradio i pored lepih trenutaka. Četiri godine ništa nisi radio što je za svaku osudu, meni to nije jasno, jasno mi je samo da si nikakav čovek. Da je bila neka druga situacija, on bi prvi ustao i rekao: "Toliko dugo si čekao, radiš ovo zbog rijalitija". Ja mogu da posmunjam da koristiš ovo, a ja ne bih voleo da je to istina, ali ti bi to nekome rekao. Tebe šaljem u izolaciju, ovo može da se oduži. Miljanu sam poslao dva puta, protiv nje nema ništa, draga si me - govorio je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti meni ali voli da te provociram, ali nije zlonamerno - rekla je Miljana.
Voleo bih da shvatiš da ovde nisa došao da se igram i smeta mi jedno kad kažeš da moja ljubav prema njoj nije prava. Tebe ostavljam - dodao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.