AKTUELNO

Rečenoo je sve!

Nakon Bilala Brajlovića, Anđela Đuričić je ustala da nominuje:

Generalno ti zameram Ivane što nisi sa Željkom ostavario kontakt napolju, ali mi je drago sada što se dešava sve ovo. Za sada Ivane nemam šta da ti zamerim, dopadaju mi se tvoji komentari, a sviđa mi se i tvoja kvarna crta. Ne bih ništa više dodalava. Sa druge strane Miljana i ja nismo imale nijedan sukob. Najbolja si kada si sama, ali ako si sa Bebicom, izvedi ga na pravi put. Ti i Ivan budite dobri i Željko će biti srećan sa oba roditelja. Zameram ti samo vređanje porodica tokom svađa. Ja ostavlja Miljanu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

O MIljani nemam ružen reči, ovo joj je najbolja sezona. O njoj samo reči hvale imam. Što se tiče Ivana, mi imamo nekoliko svari oko druženja, ili se gotivimo, ali naš animozitet je čudan. Ti imaš podvojenu ličnost, jedna za rijaliti jedna ovako, i izvni, ali šaljem tebe - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću reći nešto lepo om Ivanu ne bih mu verovala. On je meni super sada. Sviđa mi se jer možemo da polemišemo, volim da imamo lep razgovor. Imala sam ovde tešku situaciji i Ivan mi je prišao i dao savete i to mi je jako pomoglo. Odnos nam je spontan i normalan. Za Miljanu sam sto puta rekla sve isto. Iako smo na sudu, to ne remeti naš odnos ovde. Ja moram da pošaljem Miljanu. - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.