AKTUELNO

Hit!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi nominovao između Ivana Marinkovića i Miljane Kulić.

Miljana i ja imamo super odnos i ona je neko koga stvarno volim. Ogrešio sam se o nju i žeo mi je zbog sezone četiri, izgovorio sma joj nešto što nikom nikad nisam. Ogrešio sam se i o Mariju i drago mi je što ste mi oprostile obe. Bio sam polupan i sad mi je žao kad pričam o tome. Što se tiče Ivana, znam dosta ljudi koji su voleli da cirkaju, kad cirkaju jtotalno su drugačiji. Gotivan mi je i jako mi je drag, razume se u forman i dominita. Njegova smirenost me fascinira. Prema meni si kul, klasičpan lik iz Beograda. Neko sa kim mogu da se družim i izblejim. Ne prestavljam ti nikakvu pretnju, ja sam ovde došao na svoje radno mesto. Pozdrav i za tvoju Jecu od srca - govorio je Ša.
Moram da kažem ovo, sad će Jelena da poludi. Bili smo jedno vreme na Novom Beogradi viđali som Ša u prolazu i nismo se poznavali. Videli smo Ša pred ulazak, ona ga gotivi, slušala je rep. Videla je Ša u nekom prodavnici i kaže: "Pozdravio te je Ša". Odemo kući ja se zezam i kažem odem tamo riba neka, ona napolju neki dečko. Ja sam joj rekao: "Ti se smuvaj sa Ša". Izvini, ljubim te. Kad sam ga video unutra, laknulo mi je - pričao je Ivan.
Ostaviću naravno Miksi - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon Radonić je sledeći nominovao.

Njih dvoje znam i sad večeras gledajući i slušajući doživljavam vraćanje u prošlost i shvatam da me memorija dobro služi. Sve jeste tako, samo neko malo izmeni šta mu odgovara. Ivan me je sačekao ovde kao propali operski pevač, terao je neke arije za stolom. Mislim da je prestao da bude naporan sa zauzimanjem tonskog prostora i samim tim je pokazao svoju ličnost u odnosu sa sinom i ambicijama da ostvari odnos sa Miljanom. Uočio sam njegov veliki strah od bilo kakavog preteranog zbližavanja jer ima svoju vezu sa Jelenom i gleda da to bude korektno, ali opet sa velikom dozom suzdržabnisti. Miljana ona kao da ima poseban rijaliti, nju ne viđam, osim u pušionici i ponekad preko puta mene u krevetu sa Bebicom. Zadovoljniji sam u ovoj nedelji sa odnosom sa Ivanom. Ovog puta šaljem Miljanu jer sam je štedeo prethodnog puta - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.