AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni na redu da nominuje je Slađana Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vbih ja dužila. Što se Miljane tiče, sve sam rekla. Ona je par nedelja u izolaciji. Rekla sam da je za mene jako dfobar čovek. Ona je prirodna osoba, sa njom može da se razgovara. Žena, majka, kraljica. Ivan je za mene jedno veliko iznenaženje u kući. Postao je strah i tepet. Jako me je itritirao, jako sam ga se plašila. Ja neću pričati o vašem životu, nego kako se ponašate prema meni. Ivane, tebe šaljem, Miljana je previše dugo tamo - jazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, imam posebnu emocijeu prema ztebi. Ne može čovek da te ne voili. Jedino što zameram Bebici je što te ne pušta vbiše da se družiš sa nama. Ne bih da se ponavljam kada je Željko u puitanju, sve su već rekli. Ivane, nekad mene pokušpavbaš da isprovociraš, a ja se na to upecam. Ne verujem da si loša osoba. Ja ostavljam Miljanu - kazao je Sauer.
Ana šalje Miljanu, ostavlja Ivana - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Protiv Miljane ja nemam ništa. Jedino joj zameram jer je stala na Bebicinu stranu kada je Zoli psovao majku. Nemam ostalo ništa loše da kažem. Ivan je moj mentor, otac, oluh, kako bi drugi reklui. Nas dvojica imamo sasvim orektan odnos. On je dobar čovek, to se vidi - reka je Rodni.
Meni si rekao da ga voliš samo jer nije dovbar čovek - dodao je Bilal.
Ivana ostavljam, šaljem Miljanu - rekao je Rodni.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde si upoznala Miljanu? - upitao je Milan.
U jednom rijalitiju, ona je bila moj fan. Bila je samostalni učesnik, takva je bila duhovitija, rečitija i samostalnija. Onda je počela da se zaljubljuje. Ona je pratila mij rad i bila je na neki način moj fan. Bile smo protiv cele kuće. u tom rijalitiju. Kada je bila neka drka u kući, mene je neko napao, njoj je bilo žao, isto tako je bilo kada je nju neko napadao - kazala je Jelena.
Kada se sve to raspalo? - upitao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

To se desilo ove, kada smo jedan učesnik i ja ovde razgovarali, a ona nas je stalno prekidala. Mariju sam ovde upoznala, prvi put smo ovde popile kafu. Meni je krivo jer su se neke stvari sa nama desile. Što se tiče Ivana, Mića i on su bili najbolji drugovi u jednom rijalitiju. Njih dvojica su bili kao nokat i prst. On se ponašao tamo kao da se samo sa mnom takmičio. Ivan i ja smo bili na krv i nož, ali smo sada malo spustili loptu. Zajedno smo sloavile krsnu slavu, pomirile smo se, doduše Ivan me je ispoštovao. Moram da se zahvalim Matora, Zola, Bojan i Mikica su se ponudili da spreme hrtanu, ukoliko mi ne bi došla od kuće - kazala je Jelena.
Ajde da uzmemo da čitamo čestitke. Našoj Jeci, srtećna slava. Deki, Roki i Mensi. Draga jeco, sretna ti slaval, ekipa iz 'Točka'. Kada ćes doći kod nas, mnogo nam fališ da počistiš za sobom! Šalim se, ajde, posle ćemo čitati, reci samo koga šalješ?- rekao je Milan.
Mene su svi ispoštovali. Šaljem Ivana, džentlmenski je da on ide umeste nje - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastasvku.

Autor: S.Z.