AKTUELNO

Tek će biti drame!

Rano jutros je u Beloj kući došlo do drame između prijatelja. Anđela Ilić, Slađana Lazić, Jelena Golubović i Marina Popović su zamerile Nenadu Laziću Neci zbog toga što nije podelio sok sa njim, a on je njima uzvratio i podsetio da nije dobio palačinku od njih, da bi se na kraju ispostavilo da pojedinim zadrugarkama zamera i druženje sa Urošem Ćertićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ja tebi nešto nisam dala, da ti meni ne daš sok? Marini niko ne daje, daje svim ljudima. Pola čaše nam nisi dao, mi smo devojke, žene - rekla je Jelena.
Šta je sporno da dođeš kod mene i podeliš? - pitala je Marina.
Pogrešile smo sa palačinkom - dodala je Slađa.
Zašto se samo pamti jedan loš postupak, a nekoliko dobrih ne? - pitala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

I vi meni tako - dodao je Lazić.
Samo ti slušaj Pecu i druži se sa kim ti on kaže, ne moraš da deliš - rekla je Jelena.
Peca je ljubomoran što mi više volimo Necu - istakla je Ilićeva.
Peca je prebacio Anđeli što je pila kafu sa Urošem Ćertićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nemoj da zaratimo bez razloga. Znaš da te ovde najmanje 40 osoba ne voli. Izvinjavam se ako te je povredilo što ti nisam dala palačinku, nije bio moj materijal - nastavila je Slađa.
Povredio me je gest. Ja sa vama nisam mogao da sedim ovde, jer je sedeo Uroš. Rekao sam da dođete na krevet, niste htele, ja sam ustao i otišao - govorio je Neca.
Samo shvati da ti je brat bolestan, da je ljubomoran na tebe. Ja se u tuđe ratove ne mešam. Druženje nije ako ja sednem na garnituru i neko sedne. Ja sa Urošem nisam imala nijedan problem. Ako sednem sa nekim, ne znači da se muvam i družim - odgovorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.