AKTUELNO

Šok!

Milica Veselinović i Anđela Đuričić u šiframa su pričale u muškarcu o kojem mašta Milica Veselinović, a u poređenju sa njihovim prethodnim razgovorima može da se sumnja da je reč o Filipu Caru.

Ja sam bolesna, legnem u krevet i razmišljam sebe kako sedimo zajedno, za stolom ili kako je emisija u toku... Ja odem tako negde daleko.
Ovaj prostor te ne podseća na... nego na skroz kontra - dodala je Anđela.
Ima da poludi i da me pljuje... Sandra, ja znam kakav bih pogled od nje dobila i mene taj pogled preseče, pa i da hoću ja više ne mogu... Jadničak, meni žao, on se istripovao stvarno. Jeste to bilo, ali slatko. Ja više za ovim što dodirom nisam, nego... - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne voliš kad je mirna luka, pijemo kafu i operemo stvari... To se vidi tako, zato sam mislila i rekla da je tebi to simpatično, ali da nešto tu fali - govorila je Anđela.
Meni se svidelo jer je bilo mirno, kao miran, tih i povučen, ali nisam imala tu hrabrost da ja povisim ton. Mensur je bio tkaav, pa sam udarala i vrištala. ja sam mislila da je tih i da mogu kako hoću, svideo mi se mir, ali nema to - nastavila je Milica.
Više se tebi one dole(Bilal) drugo svidelo, jer tu ima više energije i ludosti, bar na žurkama kad pravi haos. Ovo je ono(Car?) pravo, a nije ni ovo(Bilal) ono pravo. Nije to to i ne bi ti bila ti - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.