AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

Maja Kovačević donela je odluku da Aniti Stanojlović da mali budžet.

Mislila sam da li je moguće da ova devojka ovo radi? Anita ti si tako divna i nežna devojka. Možeš da se proneiš, ne smatram da je sve idealno. Daću ti mali budžet, nemoj da se ljutiš na mene. Ne bih rekla ništa loše za tebe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini budžet u kojem sam primetio nešto je Majin. Ljudi koji ispadnu postave najboljem prijatelja, ja to ne bih uradio jer ne smatram da je benefit. Kod Maje sam primetio da je Maja uradila nešto slično, kao Sauer što je bio prekretnica, kodf njega nisam osetio ljubomoru. Miljana je bila jadna i bedna, a kod Maje mi se ne sviđa je užasna perfidnost i ljigavnost. Iskoristila je ovu poziciju da na perfidan i ljigav način ponizi učesnke s osmehom na licu. Imala je priliku u emisijima, a nije. Ona je celoj levoj polovini dala srednji i veliki, a na desnoj još niko nije dobio. Koliko sam uspeo da čujem - pričao je Ivan.
Ja se nisam našao prozivanim, ali navela je stvarno ljude sa kojima je imala nešto i kojima je zamerila - dodao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram da treba da se šlihtam velikim igračima, uz svo poštovnaje koje imam - rekla je Maja.
Nema potrebe da Ivan priča u ime svih nas. On može za sebe misli da je bitan, po mom mišljenju je nebitan. Šta je čudno što je desna polovina dobila male budžete? Nemojte da joj namećete - ubacio se Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.