AKTUELNO

Ovo je bilo direktno!

Maja Kovačević je ovonedeljni vođa. Naredni budžet dala je Urošu Ćertiću, gde su njih dvoje rekli iskreno šta misle jedno o drugom.

Mali budžet, ti si zlo zadruge 6. Igraš igru koja je podla, ti imaš svoju publiku. Kada sam čula stvari o tebi, ne ide mi uz tebe tvoje učešće. Mislim da je ovo prešlo svaku meru, malo previše predaleko i to davno. Moje je da ti kažem, da sam ja ti promenila bi smer i putanju. Ne zaslužuju ljudi tvoja zloostavljanja. Predstavio si se na najgori način. Da li si takvo go*no ne znam, mali za tebe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedno od iskrenijih podela budžeta. Ostala si iskrena prema sebi, da nisi dala materijala ne bi imao o čemu da pričam. Da nismo imali preiskren razgovor, kada sam ti se poverio, da mi jedna draga osoba, da ti nisam i pantomimom i šaputanjem dao do znanja, da je ta osoba stvarna, da planiram sa njom ozbiljnije nešto a ti mi rekla za jednu osobu. Pa si ponovila grešku u ovoj zadruzi, ne bi imao materijala da te isrešetam. Čim si ušla rekla si mi da sam top i da me obožavaju. Pričali smo normalno, da bi taj dan rekla da ne bi bila ni sa kim, kao ni ja. Pogazila si to, zbog alkohola. Ušla si sa mnom u flert - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam ti da tako pričam - kazala je Maja.
Onda se moj odnos prema tebi menja, rekao sam ti da smo od tada na dobro jutro i laku noć. Proradila ti je sujeta, neću da jedem go*na, dala si mi materijal da te izrešetam. Iskrena podela budžeta - rekao je Uroš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D