AKTUELNO

Na stubu srama!

Tokom emisije "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić kako bi komentarisala odnos Milice Veselinović sa Markom Markovićem i Filipom Carem.

Ja ću da budem baš iskrena, Milica i ja smo počele da razgovaramo o Filipu, sama sam rekla da je istina što je Maja rekla za FIlipa. Ona je meni rekla da se dogovorila da ona njega čeka, desilo se ono sa Markom, pa se verovatno setila da će Filip da uđe. Kad je Filip ušao, ja sam Milici poverovala da je iskrena i dva dana smo pričale o Filipu, nema šta nismo pričale. On je rekao da mu se ona sviđa i ostavio je prostor, a ona je pristala. Filip i Aleksandra kreću da se druže, ona se vraća u odnos sa Markom, saznajem da se oni tu vaćare - govorila je Anđela.
Ona je meni rekla da Car ljubomoriše kad ima kontakt sa Markom - dodala je Matora.
Marko je to meni radio, ja sam se sklonila - plakala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa ne bi bio problem da ona nije ležala sa Filipom i samo što se nisu poljubili. Milice, nisi ubila nikog i prevarila. Jutros su Matora i Ša pričali sa njom i ja kažem da otkako se vratila sa Markom, pogubila si se i imaš pravo. Ne znaš na koju ćeš stranu i mislim da nisi dobro. Niko ne bi dopustio da ide od jednog do drugog, a prošle godine si volela samo Mensura. Mislim da u svakom tražiš po nešto Mensurovo. Milica se pogubila i meni je žao. Kad gledam deluje mi kao da asmo tražiš priču i žao mi je što si u ovakvoj situaciji treba da se povučeš jer imaš samo 18 godina. Ne treba ti ni Filip, ni Marko nego neka devojka sa kojom ćeš da provodiš vreme i komentarišeš. Nisi zaslužila da ti FIlip isto kaže što i Marko. On želi da provodi vreme sa Aleksandrom i ti to vidiš - govorila je Anđela.
Ja sam sinić pričala sa njom i bila sam još surovija - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.