AKTUELNO

Suza suzu stiže!

U toku je emisija "Pretres nedelje", Milica Veselinović upala je u izlaganje Filipa Cara i počela da se pravda nakon napada koje je dobila sa svih strana, međutim umešao se i Marko Marković da kaže ko je prvi krenuo peckanje sa Milicom.

Ja imam pravo da radim šta hoću i neka bude da sam prvi krenuo sa peckanjem, ali dobio sam povod za to. Slobodan sam muškarac i mogu da radim šta hoću. Kad je došla mogu da protumačim kako hoću. Ona dosta puta pogleda u mene, ali ja kroz moju igru tražim taj pogled i onda ga dobijem, vidim i osmeh - pričao je Marko.
Njoj je opravdanje da nije prva. Plačeš i moliš me da budemo zajedno - dodao je Car.
Ja sam ti to namerno uradila. Ja sam i napolju rekla da ću da te izbegavam - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da će mi biti zanimkjivo, kakvo čekanje? Kakva veza? Koje p*čke materine? - pitao je Car.
Sve prebacuješ - rekla je ona.
Možeš da kažeš da nisam ispravan i da sam odabrao druženje sa Aleksandrom i da sam se izolovao, ali ne možeš da kažeš bila bih sa Markom, Filipom, radila sam iz inata ili imaš veliko srca, pa bi sa obojicom - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti govoriš: "Samo je meni stalo, sam ću ja da te ispoštujem" - pitao je Milan.
Više mi nije stalo ni do koga. Ja sam rekla da sam pogrešila i neću više da pričam o nečemo što je bilo - odgovorila je Milica.
Ja nemam pravo da zameram, ali ti meni dolaziš i govoriš da hoćeš da budeš sa mnom, a to radiš. Ti bi da uđeš sa mnom u odnos, pa ja da ludujem ovde. Ja sa nabijam šake u zid, a ti ponosno da ideš. Ja sam sve rekao. Ovo vitlanje nisam video, u neverici sam - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.