AKTUELNO

Sve su stvari rešene!

Bojan Simić dao je predlog da se zadrugari podele oko čišćenja Bele kuće. Onda je Adam Labunski rasčistio konflikt koji je imao sa Anđelom Đuričić.

Treba da napravimo dogovor, nisam ja neki radnik, ali... Treba da sednemo i da se dogovorimo da se napravi kao redarstvo, zbog nas -rekao je Boki.
Toliko se priča o tome, već 6 godina, pusti ih da žive u deponiju - dodala je Zorica.
Ali 10 ljudi ovde čisti - kazao je Bojan.
Znam, ali ne zanima ih - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Filipa nema na sastanku mirni su svi i tihi, voleo bih da je ovo slučajnost. Dobio sam informaciju, iz emocije prema Anđeli, dečko je preneo posle 5 minuta šta sam ja pričao. Oni ne mogu biti moji drugari, mislim da Labunski treba da ustane i kaže šta misli o Zorici - dodao je Mića.
Ne kažem da sam zaljubljen u nju, nego je najsimpatičnija. Ti si krenula ka krevetu i videla si da je haos, rekao sam šta je ovo da li se neko kolje, ne priliči ti to. Sasvim si druga ličnost kada uđeš u crveno, imala si i prošle godine takve reakcije - kazao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to sredila sa Filipom, dolaziš na moj krevet. Nije to problem, nego kada sam imala raspravu sa njim, kazala sam ti da se skloniš. Ako sam nervozna, treba da se skloniš. Ti si se žalio Mići onda, bolje da te sklonim od sebe nego da te napadam. Neću da pravim problem sa tobom bez potrebe - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D