AKTUELNO

Njihova romansa ipak traje duže nego što svi misle.

Dugo se nagađalo da li su Luna Đogani i Sloba Radanović imali nešto i pre nego što su se prvi put poljubili pred kamerama "Zadruge". Oni su do ulaska Slobine žene Kije Kockar i Lunine majke Anabele, govorili da među njima nema ničega, a Luna se tokom današnjeg razgovora sa takmičarkama osvrnula na taj dan.

Foto: TvPink Printscreen

To mi je bio najgori dan u životu, Sloba mi je posle razgovora sa njih dve prišao u dvorištu i rekao da završavamo sve. Rekao mi je "Luna, ti znaš kakav sam ja, a sada sam ispao nagori ološ" i tada je rekao da prekidamo sve, a mi smo do tada pričali u wc-u, ljubili se i tako dalje - otkrila je Luna tada da su se njih dvoje zaista poljubili pre Kijinog ulaska u rijaliti.

Foto: Printscreen

Nakon toga Luna je sa Sarom Reljić i Anom Korać komentarisala Kijino ponašanje nakon svega što se dogodilo.

Foto: Printscreen Youtube

Užasno je to što radi, ja bih nju poštovala više da nije radila to što radi. Ona je sigurno imala nekog, oni nisu imali sek* godinu dana, sigurno nije bila sama. Ona se prem Slobi ponašala kao prema psu, prema ovakvom čoveku - ogovarala je Luna Slobinu, i dalje zakonitu, ženu.

Prisutne zadrugarke su se složile sa Lunom, a kako je čitav ovaj razgovor izgledao i šta je Sloba prokomentarisao kada im se pridružio, možete pogledati u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'