AKTUELNO

Doneo odluku!

Filip Car i Maja Marinković nastavili su nakon emisije prepiranje u rehabilitaciji gde je pokušavao na sve načine da joj objasni da je vreme za dostojanstveni kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti želiš generalno od mene? Pričam sa tobom kao sa ozbiljnom ženom - govorio je Car.
Kako te nije sramota? - pitala je Maja.
Reci šta želiš, da vidimo šta mogu da ti ostvarim - nastavio je.
Ti si sada isfrustriran, pa si došao kod mene da lečiš komplekse - brecala se Maja.
Ako to kažeš zbog Aleksandre, da znaš da je ona ovde a ja sam ovde. Mene samo može inteligencija da ponizi, kao što je Dejan prošle godine. Inteligentan i pametan dečko, to priznajem. Bolja riba, sat, auto, to me ništa ne zanima... Da li tebi odgovara da se samo je*emo? - izjavio je Filip.
Ja nisam tvoja se*sualna kombinacija - iznervirala se Maja.
Možeš li onda dostojanstveno da me ostaviš, da raskinemo? Ti si mene prošla, emocija je prošla, nikada te neću priznati za devojku i nikada neću biti sa tobom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskompleksirao te je Zvezdan - rekla je Maja.
Ma neka bude kako ti kažeš, svi su me iskompleksirali... Evo odmah da ti kažem, neću se raspravljati sa Aleksandrom, nećemo više pričati, nećemo ništa raditi, neću je vraćati - Kažem ti da hoću da promenim odnos sa tobom iz korena! hoću da odeš u svoj krevet... Ne smatram da si folirant - nastavio je.
Ti si ološ! Kako ti to mene tako izbacuješ iz kreveta? - viknula je Maja.
Ako ćeš ostati ovde, ja ću otići u kuću, veruj mi nećeš izdržati sama ovde, sama ćeš doći u kuću. Shvati da ću ja uvek da nađem načina da dobijem ono što hoću! - nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.