AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Peca Lazić požalio se Anđeli Đuričić da ga je brat, Neca Lazić, udario jer je, pod Anđelinom pretpostavkom, igrao sa njom na žurki, a poznato je da su ona i Neca u lošim odnosima, te joj je on priznao da mu se sviđa Aleks Nikolić.

Ako je zbog mene bilo to sa Necom - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, sedi Anđela molim te - rekao je Peca.
Ne možeš da biraš u koju ćeš da se zaljubiš...Eto, sad ima brata kao primer, namestilo se. Ne možeš da biraš da li je neko zauzet ili ne - rekla je Anđela.
Više mene zabole njegove reči. Opominje me zbog nekog mog ponašanja - rekao je Peca.
Možda zato što si sa mnom plesao. Sklanjam se od svega, nema potrebe za tim da ja pravim problem - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu sve smeta i to što sam se zaljubio u Aleksandru. Pričao mi je da mu budem zahvalan što sam došao ovde preko njega i da sam nebitan da bih bio sa Aleksandrom. Nebitno je da me bilo ko podržava, ako me brat ne podržava - rekao je Peca.
Ja sam sebi rekla: "Je l' moguće da sam se ja zaljubila u nešto što meni nije dostupno" - rekla je Anđela.
Imao sam starije devojke od Aleksandre, drugo što ne mogu da smuvam Aleksandru jer je na sredini onoga što sam navikao. Nije mi jasno zašto devojke idu oko muškaraca koji ih ponižavaju...Ja mislim da si zbunjena, misliš da je svet okrenut protiv tebe, a nisu. Vidim te kao neku osobu iz serije, kao Mirjam. Izgledaš kao da se dostojanstveno boriš, bez obzira na svoje greške, njih si svesna. Neko ko prihvati svoje greške, on je na početku i ima pravo da se bori - rekao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine me niko živ nije znao. Ja sam sama uspela da se izborim za svoje mesto. Tako isto i ti - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.