AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zorica Marković bila je naredna sagovornica Marka Đedovića u Šiša baru, a on je na samom početku upitao kako je i da mu prokomentariše odnos Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić, na šta je ona imala da kaže.

Iskreno, nisam dobro, ali kako mogu pored ove situacije. Mnogo je bre teško Marko...To šta se dešava to Bog sveti ne zna. Ja ga stvarno poštujem i još uvek smo u nekoj dobroj priči, mislim mu dobro, on se sve više i više gubi. Ne može da sedi na dve stolice, sigurna sam da Ana nije došla da se pomiri, a ova mala mi tek nije jasna. Ja sam bez teksta, zanemim. Ovo ima neku težinu, svakome je svačija bol najveća. Ovo je težina jer je ona njemu bila sve, pa je ovde došla da mu opet bude sve, ali kako? Ranio si je - rekla je Zorica.
Kako ona to proživljava - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja drugačije ne mogu. Ne zanima me ništa osim te žene. Ona plače, nasmeje se, traži mi da pevam, ovde me steglo. Oscilacije ima u ponašanju, žena je u komadima. Počne da razmišlja da li gledaju deca, njegovo dete, majke obe. Da sam znala da će ovo da se desi, ostala bih kod kuće...Zamisli koja je to ljudina da ga ona pored svega stavi ponovo ispred sebe i svog bola. Sada se sve skupilo. U njeno tako slomljeno srce se ponovo skuplja. Posle radija je nastala frka, ja sam mu rekla: "Molim te nemoj, sediš na dve stolice", on je opet poludeo. Ne možeš posle svega, ako želi da mu pomogne, to je takvo natezanje, nedopustivo je da Anđela spava blizu, skloni se makar ti. To jeste za osudu što su oni uradili, ali mi je žao i ovog deteta. Šta on radi? On se igra sa obe, ne igra se namerno, polupan je, ali nikako nije fer. Sad kad sam krenula ka tebi, Ana Spasojević je sa Anđelom koja je uplakana, nikada ne bih izgovorila ružne reči da ona meni nije. Još uvek ne mogu da tvrdim da li je to stvarno ljubav, greška, pa se sada čupa, to je totalno nedefinisano. Počinje da mi bude žao, ne kao Ane. Priđe i onda opet: "Što si ušla?", kako je rekla da ga preboli, on je tu poludeo. On očekuje da ona njega razume ako ne može da oprosti, da ne bi pravio problem, ona je to uradila - rekla je Markovićka.
Da li je to fer - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikako. Ona cvili sa mnom da li u pušionici ili u veceu, duša joj plače. On traži staru Anu od gimnazije do pre ulaska ili šta već. Danas se setila kako ga je čekala iz zatvora. I na sve to da paziš na Zvezdana da ne napravi sr**e, on je spreman na sve, jer se izgubio. Umesto on nju da razume. Ne mogu da kažem, proradi mu to, kaže mi: "Idi, čuvaj je". Ja stvarno od ovoga nemam ništa, osim da pomognem toj ženi. On je čas ljut, malo pre mi je rekao da ga ne pravimo budalom. Preteško je da gleda ljubavnicu i ženu. On ne voli nikog, pa ni sebe. Čovek je u svakom smislu vredan. Ima pravo na sve, ali se kaže ili pre ulaska ili ulaskom Ane. Mislim da Anđelu drži na rezervi i kao plan B, a to nije dobro, onda je dete u problemu. Zamršeno, da nema dalje! Ana trezvenije razmišlja, ova mala Anđela isto greši. Čemu to sve idealizovati? - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da postoji mogućnost da se oni pomire - pitao je voditelj.
Misliš na Zvezdana i Anu? Ne. Meni savetuje da je čuvam, a onda ako on ode sa Anđelom, odvratno je, ali onda sa tom rečenicom da će da ode - rekla je pevačica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.