AKTUELNO

Pljušte prvokacije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

Kad si došla kod zola na rođendan da li si primetila ljubomoru pojedinih zadrugarki? - glasilo je pitanje.
Nisam, gledala sam gde je Filip i da uzmem nešto da jedem. Nisam primetila ljubomoru. Možda zbog frizuzre. Nisam primetila ljubomoru. Ja ne obraćam pažnju na ljude oko sebe - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Anu Ćurčić.

Da li si konačno shvatila koliko malo značiš Zvezdanu i da nisi posebna? - glasilo je pitanje.
Shvatila sam da me je koristio i obanuo zadnjih godinu i po dana. Porazilo mi je krupna reč jer cenim i poštujem sebe. U emotivnom i prijateljskom smislu mislim da sam veoma verna zarad nekih stvari, ne mogu da iznosim neke stvari, niti želim, ali samo se pitam... Pitam se kako on uopšte ima savest da meni bilo šta kaže, legne miran i nekome drugome pruži emociju i poverenje, a sve ovo je uradio nekome ko mu je to od srca dao, uključujući i moju porodicu - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam prava da legnem miran jer jeste tako. Ja sam dao sve u tih 15 godina i dala je moja porodica, tačnije majka. Hvala Bogu što ću svaki dan imati sve više sebe i sve više vremena da nekome drugom dam emociju. Pošto je tih 15 meseci bio jedan deo bačeni deo mog života. Moje srce sad ide 50-70%, možda sutra ne ustanem. Ja ne žalim, bilo mi je lepo, ali sebe dalje da sputavam ne pada mi na pamet - dodao je Zvezdan.
Ja ću da kažem da on sebe nije sputavao. Nije verovao u Boga, ali kad je uhapšen u Cirihu poverovao je u Boga. Mogu da citiram i prvo pismo koje je meni napisano iz zatvora - dodala je Ana.
Koliko ljudi nađe veru u zatvoru? Patetika, baš je krenula jadno i nisko. Ja sam verovao i kad sam bio klinac, ali posvađao sam se 100 puta sa Bogom. Koliko je jadno da izgovaraš nešto što znaš da je tako. Treba da je bude sramota šta izgovara - pričao je on.
Ti se pozivaš na Boga, a grešan si. Ogrešio si se o nekoga ko nije zaslužio, treba da naučiš da se pokaješ u životu i da ne ističeš svoje nepravde da su pravde. Ti samo sebe pokazuješ ui odaješ, jednom mojom rečenicom ispucaš ceo šanžer onoga što si ti. Pokazaću šta sam, a to nisam smela da budem uz tebe - rekla je Ćurčićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora da se koristi lažima, a imna pravo jer sam je ja prevario - poričio je Slavnić.
Ovde postoji nešto između njih dvoje, kakva je to vrsta emocija. Dolazimo do toga da ova emocija ne može da nestane tako lako u ovom prostoru. Iste stvari rade jedno drugom, a samo vreme će da pokaže - komentarisala je Žana.
Ja sam ovde javno rekla da njega volim, nisam rekla ništa ružno za ovog čoveka. Problem kod mene i Zvezdana je što mentalno i verbalno nismo na istom nivou i kad ja krenem da pričam sve, on ovo radi. Kad neko verbalno ne može da te nadjača šta sledi posle toga? Hvala - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.