AKTUELNO

Au!

Na narednom video prilogu koji je zadrugarima najavila voditeljka Ivana Šopić, stanari Bele kuće imali su priliku da vide kako Zola govori Zorici Marković o periodu Miljanine najteže borbe, borbe za život.

Marija Kulić je dobila reč.

Ovo što sam ja rekla, to su njene reči iz bolnice. Kaže: "Mama možeš da zamisliš kolika je ta ljubav, kada on 45 dana nije došao da me vidi, a pisalo se da se borim za život". Izašla je iz bolnice 19.decembra, 25. joj je bio rođendan, ni tada joj nije čestitao. Tri puta su mu žene pričale da se sakrije sa buketom, pa da joj da, nije ništa uradio. On da je bio u njenoj situaciji, Miljana bi previsila u Urgnetnom centru, okrenula bi ceo svet - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da je pravila haos da bi joj dali da puši. Ja sam razmišljao drugačije. Da sam otišao u bolnicu, najmanji problem mi je bio da odem, zamislite sada Miljanin mentalni sklop, ona u tom stanju, ona nema šanse da bi dopustila da se odvojim od nje. Čim sam čuo da se čula sa Filipom, odmah sam je zvao. Kada bi se desila ista situacija, isto tako ne bih otišao. Ja je pitam šta bi uradila da sam se pojavio, ona je rekla da bi krenula za mnom. Kunem se u Bosu da sam samo o tome razmišljao - rekao je Zola.
To je Miljanu najviše zabolelo od svega - rekla je voditeljka.
Nema opravdanja, ona zna šta bi ona - rekla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.