AKTUELNO

Šok za sam početak!

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je u Belu kuću te je tom prilikom najavio zadrugarima prvi video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, u kom on njoj zamera način komunikacije za crnim stolom.

Zvezdan je dobio reč.

Ne otežava mi ona, ali joj govorim da spusti loptu. Treba da nauči da odgovori na nešto apsolutno normalno, treba da nastavi dalje. Danas smo objašnjavali, mislim da je nije uvredila, ona je opet shvatila to na svoj način - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatraš li da je više nego što treba arogantna, pa navlači gnev zadrugara - pitao je Darko.
Generalno ne treba da priča ni sa drugim zadrugarima, pa i prema Ani. Ume da bude jako gruba, onda kad se upali i ona, verujem da ne može to da obbuzda. Da je neko vređa i vređa porodicu, naravno da bih rekao da razveže jezik slobodno. Ja mislim da nije to bilo ništa ružno, ali smo danas pričali o tome i danima - dodao je Slavnić.
Pre neki dan ste imali ozbiljnu svađu, pa ti je ona rekla da si je retko kada branio za crnim stolom. Da li je ovo upravo odgovor - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nit mogu niti treba da je branim kada priča o ovome što je uradila, a što se tiče drugih stvari, ona može da se odbrani bolje nego što ja mogu. Priča o stvarima o kojima ne bi trebala da priča, jer je pogazila stavove - odgovorio je Zvezdan.
Anđela, da li si shvatila Zvezdanovu poruku - pitao je Darko.
Da, nema šta, on meni to danima priča, kada sam imala te drske odgovore na pitanja, nevezano za Anu, nego inače. Moj stav je inače takav, možda bih sada trebala da spustim loptu, samo mi treba malo vremena da shvatim...Sinoć sam ponovila negde svoje mišljenje, smatram da sam bila drska jer sam povisila ton, ja i dalje stojim iza tog svog mišljenja. Ja nikad nisam komentarisala što je nije oženio, da sam ovim tonom pričala, ne bi bilo tako - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Ćurčić je dobila reč.

Ja mislim da ovo nije urođeno, nego stečeno. Ja sam ta koja nju štedim, a ne ona mene, budem li se zainatila, za pet minuta će biti na kapiji. Neću joj priuštiti to zadovoljstvo, a bez ijedne uvrede bih to uradila. Ovo sada priča Zvezdan iz nje, pošto joj je održao predavanje. To će trajati možda tri dana. Okej, danas sam se Zvezdanu izvinila što sam rekla nešto drugo, ovaj video je pokazao da je tako kao što je Zvezdan rekao i ovim putem mu se zahvaljujem. Ona je povredila mene, moju porodicu, moju decu, svašta je ona pričala a pravi se da se ne seća - rekla je Ana.
Hoće li Zvezdan uspeti da Anđelu pripitomi - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

On voli to da uzima tako te ranjene i polupane devojke, pa da ih modelira. Ja sam bila pod tim nemanja prava mišljenja. Kako kaže gospodin, Ana je morala da radi, a ako je drugačije, to je rasprava drugih razmera - rekla je Ćurčićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.