AKTUELNO

Car dao svoj sud!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje pročitano je Caru.

Zašto češće ne sedneš sa Zolom i porazgovaraš sa njim. Vidi se da mu nije dobro otkakako se razišao sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam mu da mi nije draga i da je ne poznajem, rekao bih da ide da lovi ribe, ali ne mogu jer mi je draga i poznajem je tri godine. Da mi ne znači rekao bih mu da joj se redom sveti. Neutralan sam kad su oni u pitanju. Njemu je dobro. Ako ga budem savetovao Miljana mi se nakači na leđa zbog neke paranoje. Neutralan sam i neću. Bio sam i za i protiv veze. Ništa nije uspelo, nek rade šta hoće. Želim im sve najbolje ako budu zajedno. Ne može Marija i njegova mama da utiču. Upetljati se između njih i njihove dugogodišnje agonije je nezahvalno - rekao je Car.
Nazvala bih to dugogodišnjim iskustvom - dobacila je Miksi.
Ne mogu da grešim dušu on je stvarno uz mene. Ja sam osoba koja kad se oseća lošije niko ne može da mi pomogne. Džaba meni dok - pričao je Zola.
Može samo Nenad da mu pomogne - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U fazi sam da sam previše u nekim svojim problemima i lepim stvarima. Sve mi se skupilo i razmišljam o svemu. Imam osećaj da sam se uzalud borio. Nemam potrebu da idem od jedne do druge, i dalje me nešto vuče ka njoj, a opet sam svestan da mi nije potrebna. Filip mi ne može pomoći oko nje dok sam ne razrešim neke stvari - rekao je Zola.
Crna ili plava bila, ku*vinjska mi je duša ma kakva bila. Shvatila sam neke stvari Darko. Treba da mu pomognem, jako mu je teško i nisam sarkastična. Gledaoci prepoznaju njegovu tugu. Idem i posustajem i od njega ne odustajem. Mogu da se ispravim. Karakter mi je nula, a trudiću se da pokažem da imam gram dostojanstva - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.