AKTUELNO

Haos u ekonomskom!

Sanja Grujić otišla je da proveri šta Marko Stefanović radi u ekonomskom dvorištu. Pričali su o svom odnosu i današnjem problemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogađa me jer ne želim da se moja ljubav predstavlja najgore. Ne volim kad se stalno uzimamo u kontekst za nešto negativno. Nikad ja nisam komentarisala na silu, zato i izguubim glas jer sam srčana. Naša ljubav je počela treningom, voćnim salatama, da mi praviš jaje u obliku srca. Normalno da ću da gledam tebe i zanima me samo da mi budemo srećni. Poslednjih deset dana mi je bilo najlepše jer smo se stabilizovali. Ovo prepiranje danas nam nije trebalo - rekla je Sanja.
Normalno da nije, ali si došla i pitala me za grickanje usne - rekao je Marko.
Reči će ostati za nama i boleće nas. Neću ti jednu ružnu reč reći - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kući mi se ide, ovaj prostor ne utiče lepo na mene i našu vezu. To nije kontradiktorno. Zbog tebe sam ovde. Ne želim da pričam sa tobom, da se vraćam na staro. Ne mogu da te gledam kad smo u svađi, zato sam ovde sad. Šetam i ne gledam te, kraj priče - rekao je Marko.
Što se dereš odmah. Ja ti lepo pričam - rekla je Sanja.
Problem je tvoja posesivnost - rekao je Marko.
Naravno jer grickaš usnu i cupkaš i nećeš da sediš sa mnom. Onda su ljudi u pravu kad kažu da te gušim. Ne treba da se svađamo ako se volimo - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.