AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Zvezdanom Slavnićem.

Kako komentarišeš Anine tvrdnje da si joj ti dao legitimitet da ona njoj spominje decu i nisu reagovao i Anđeli rekao da ne pominje decu? - pitao je Darko.
Moja je krivica što sam rekao, demantovao sam. Ja Anđeli ne mogu da vežem usta, ona to kaže u svom revoltu i misli da je uvređena. Ja sam njoj rekao da ne treba da to govori. Ja sam to izgovorio i ne opravdava to što je ona upotrebila - govorio je on.
Da li prepoznaješ koliko je Ani teško što je Anđela rekla da je šizofreničarka i da li preoznaješ to u njoj? - upitao je Darko Tanasijević.
Svi imamo neke bubice, ne bih sad da pričam o tome. Juče popodne smo pričali, mislio sam da će posle toga da bude malo normalnija i da se malo umiri. Bio je klip iz diskoteke, lepo sam rekao i potvrdio nešto što sam rekao tad, a to je trajalo 10-15 minuta, tako da nemam šta da spuštam ili dižem loptu. Ima neke trenutke, ali ne mogu da kažem da je šizofreničarka - pričao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je rekla da je ušla pre mesec i 10 dana, a ti i dalje ne znaš cilj njenog ulaska - dodao je Darko.
Mene to više ne interesuje, interesovalo me je dok sam sa njom imao komunikaciju. Ja znam da ona ti neće reći jer se ona ne igra rijalitija i ovo je samo njen život. Rekla je 100 gorih stvari upućenih meni, ali mene to ne interesuje. Ja sam tad bio još uvek šokiran da je ušla i zanimalo me je, a sad da nešto izgovori i ne verujem joj šta priča - govorio je Slavnić.
Rekao si Anđeli da on(Ana) zna ako njoj napraviš dete da je kraj balade - rekao je Darko.
Ona odavno zna da je kraj balade, a to bi bio finiš. To bi bilo 100%. Ona kad je ulazila nije se nadala takvoj mojoj reakciji i očekivala je da ću da je molim i ostavim Anđelu - govorio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nisi kad si je ostavio? A da, ti voliš stenbaj. Imaš ti ženu, stendbaj, kombinaciju i ove što pale aparate - dodala je Ćurčićeva.
Ja sam samo želeo da se ona smiri, a nisam pričao o nama. Nisam pričao o našem pomirenju, jesam se izvinjavao, ali nisam želeo da mi ona oprosti i da pričamo o pomirenju. Ona je to videla i prolazili su dani, nismo uspostavili kontakt, stali smo i nemam nameru da joj se približavam - nastavio je on.
Da li veruješ da joj nisi fokus, a pogotovo ne Anđela? - pitao je Darko.
Ako nisam, kako izgleda kad jesam? Ja ne prilazim da je pitam te stvari, a ona je mene juče ispitala 17 stvari, da li ću biti sa Anđelom napolju i ne znam šta je tu interesuje. Ja sam rekao ako bude kakva jeste i normalno naravno da ćemo da bude zajedno, a nema veze šta ja hoću nego šta je ona htela da dobije sa tim pitanjem? Ako te ne zanima naša veza i moja i Anđelina došla si kao drug da mi pomogneš? Verovatno je taj bila u spasilačkom modu - pričao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.