AKTUELNO

Nije birao reči!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Aleksandrom Nikolić, a on ju je na samom početku pitao kako se oseća posle raskida sa Filipom Carem i karambola koji su juče imali.

Odlično se ne osećam, ne osećam se loše. Desilo se šta se desilo, izbio je neki konflkt koji možda nije trebao, ružne reči su pale i nadam se da neće dolaziti do toga. Nije me povredio, nije me razočarao - govorila je ona.
Možemo li iskreno da pričamo? VIdeo sam kako si reagovalo kad si ga uhvatila kod Maje, juče si se valjala kod kapije vukli su te Anđela i Mića. Ajde da pričamo istinu - dodao je Darko.
Bila sam loše u tim trenutcima, teško mi je palo, ali sam bolje. Svesno sam ušla u sve to, nije mi krvi on, ni niko. Svaka devojka koja ulazi u odnos sa njim zna šta može da očekuje, nije neko sa kim sam bila jednom nego više puta. Ja sam se u tim momentima osetila povređeno i reagvoala sam kako ne treba. Mislim da meni to ne priliči, treba da se uzmem u pamet i dovedem se u red i budem bolje - pričala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je u nekom trenutku uspeo da ti ulije poverenje? - pitao je Darko.
Uvek sam sumnjala, ali sam pokušavala da to prebrodim. Čovek mi se kleo i pričao da neće doći do toga, uobičajna priča. Pričao je jedno, uradio je drugo, njemu na čast, a meni moja reči i moja dela - rekla je Aleks.
Šta je onda sa Filipovim osećanjima kad ti je obećavao kule i gradove, a onda vam pukne veza i on ponovo završi sa Majom i ima onako brutalan s*ks? - upitao je Darko Tanasijević.
Nije bila prava ljubav, shvatio je da ne vidi budućnost sa mnom. Shvatio je da nismo jedno za drugo, želi nešto drugo - odgovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je osećaj kad tvoja ljubav zbog koje si ostavila Dejanqa, zaljubila se, ima s*ks u posteljinu tvoje majke Slovenke? - pitao je Darko.
To mi je pnižavajuće, mogao je da skloni. Truo osećaj. Ja u revoltu kažem da je on mene žekeo da uništi, ja sam samu sebe napravila takvom kakva sam bila. Niko ne može da napravi nešto što sam ja već - rekla je Aleks.
Kakva si bila, a kakva si postala otako si sa Carem? Žalila si se da te sputava, da pored njega ćutiš i klimaš glavom - pitao je Darko Tanasijević.
Ja sam kriva što sam dozvolila neke stvari i dozvolila da nekog stavim ispred sebe. Ja ne mogu da pričam... Nije on kriv ni za šta, za sve sam ja kriva. Promenila sam mišljenje, danas sam se probudila i promenila mišljenje. Ja sam kriva za sve, šta god da sam uradila i napravila od sebe. Ne mogu da krivim nekog drugog za moje postupke - pričala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si izvukla konačno neku pouku? Šta si naučila? - pitao je Darko.
Naučila sam da nikoga ne treba stavljati ispred sebe i verovati, ja sam verovala. Ne treba svoje emocije svakome da dajem, treba da vaga ko zaslužuje moje srce - rekla je ona.
Kojim informacijama Cara držiš u šaci i planiraš njegovo uništenje? - pitao je Darko Tanasijević.
Njegovo mišljenje o drugim ljudima, nema lepo mišljenje sa kojim je dobar -odgovorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj reci, nemoj to rekla kazala. Ovaj rolerkoster zbunjivanja i ove foliraže, ne mogu da ostanem imun. Ja nju sad povlačim za jezik, boli me k*rac za sve. Kad sam ja krio mišljenje? Kad sam devojkama pričao sa strane? To su sve ludila. Optužbe koje je upitila na moj račun se graniče sa zdravim razumom. Žao mi je što su se desile neke reči od mene ka njoj, konflikt i frka. Ja ni sa kim neću da pričam o Aleksandri i da vodim abrove. Ne želim da moji prijatelji ulaze u konflikt sa njom, neću da se vređam i da se mirim sa njom, ja ću totalno da se povučem. Ja sam neko ko radi neralne stvari, ali je vrlo realan, ne volim te fore i posteljine. Ja sam sklonio tu posteljinu i bio sam sa drugom. Ona zna koliko sam zamerao posteljinu nje i Dejana, spavao sam dva meseca na mačkama mau, mau i moli je da je prevrne - pričao je Car.
Ja sam je lično kupila - rekla je Aleks.
Inače sam ljubitelj mačaka, pa sam ja sigurno doneo sve to. Ja sam njoj zamerao puno više neke stvari. Otišao sam iz odnosa jer nisam mogao da izdržim neke stvari. Ja posle prošle godine nikad sebi neću da dozvolim neke stvari. Meni nije potrebno da gomilam sr*nja, da trpim i da mi baca vino u facu. Napravili smo haos, desilo se svašta, neka tu stane - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.