AKTUELNO

Kaje se?

Sanja Grujić je nakon sukoba sa svojim dečkom Markom Stefanovićem otvorila dušu Branislavu Radonjiću Brendonu. Otkrila mu je u čemu je zapravo problem kada su ona i Marko u pitanju. Požalila se na njegovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim tu ljubav. - rekao je Brendon.
Kako ne vidiš ljubav? Kad mi stalno sprema, kupuje mi hranu, brine o meni. Meni nedostaje kod nas da ja imam oduška u našoj vezi. Mi smo se posvađali oko parčeta đžema. Sve ovo vreme je to jedini razlog. - rekla je Sanja.
Ja njega baš gotivim. On je meni baš gotivan, on je neiskvaren. Uvek sa mnom podeli hranu, sve što ima. - govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o tome što on u nekim situacijama misli više na sebe a ne na mene. U tome je glavni problem. On mene nije ponudio tog dana da i ja jedem. Misli samo na sebe. - kazala je Sanja.
Ti prouzrokuješ nasilje u njemu. Ti ne znaš da uživaš. Zabavljaj ga, zavodi ga, nemoju da ga nerviraš. Gde je ta potreba da ga izdriblaš. On se trudi da maksimalno korektno odgovara na pitanja koja su osetljiva i za tebe i za njega. Ti od onakvog čoveka napraviš Hulka. On ke tebe zavoleo sa tvojim manama. - rekao je Brendon.
Meni je žao. Misliš da je meni drago. On govori da sam ja agresivna. - rekla je Sanja.

Detaljnije u video prilogu.

Autor: Pink.rs