AKTUELNO

Haos!

Zadrugarke su dobile priliku da glasaju za muškarca koji se najbolje i najgore pokazao tokom Osmog marta i zadatka da se te nedelje brinu o ženama koje su odabrali. 

Prisustvovali smo maltertiranju Zvezdana Slavnića prema svojoj bivšoj supruzi, pljuvao je, vređao, mi smo samo sedeli. To je dno dna! Niko mene nije branio, ovde su žene konstantno vređane. Marko DNK i Zvezdan Slavnić koji je izgovorio najstrašnije i najbolesnije reči koje je grozno čuti i treći muškarac koji je isto pokazao, jeste Filip Car koji je u istom danu imao se*s sa svojom bivšom devojkom i svoju devojku povredio, pa je i vređao. Ovi muškarci ovde i njihovo ponašanje je sramotno! Što se tiče muškaraca koji su ispoštovali zadatak i koji su pokazali manire, da zaista poštuju žene i koji su tu za žene, to su moj drug Neca, koji je izabrao četiri žene. Najbolji je isto tako i Miljan - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi put ovde doživela uvrede od muškaraca, moj otac nikada nije opsovao moju mamu, čak nikada ni od partnera nisam dobijala uvrede...Najgore osuđujem psihičko maltretiranje, pogotovo kada muškarac krene na jednu ženu. Na prvom mestu mi je Zvezdan Slavnić. Drugo mesto je Marko DNK, a na trećem mestu je Ivan Marinković. Rekao je za mene da sam nakaza, a tu nakazu je muvao. Što se Jelene tiče, ne znam kako možeš da budeš sa ovom osobom ovde. Apsolutno ne želi ništa da radi ženama, samo vređa. Moram da navedem Zolu i Matoru kao najbolje - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Za najbolju osobu navodim Jovanu, za najgoru Filipa - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.