AKTUELNO

Progovorio o svemu!

Posle odgledanog priloga o pomračenju koje je doživela Miljana Kulić u emisiji "Nominacije" zbog njene majke Marije Kulić, Lazar Čolić Zola je porazgovarao sa voditeljem Markom Đedovićem u Šiša baru.

U kakvom ste odnosu ti i Miljana - pitao je Đedović.
U dobrom smo odnosu, ide sve ka tome da bude kao pre. Eno sada mi pakuju ona i Valentina stvari. Znaš kako, imao sam opciju da idem sa njom u rat do kraja, kada sam video kako je, proradilo je nešto u meni. Olakšao sam se onim sa Anitom, odneo sam dve muve jednim udarcem. Pokazao sam joj: "Jedan jedan smo, hoćeš da pričamo?" - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da mi prokomentarišeš to što je Marija rekla da ima plan B i da želi da se ona diskvalifikuje - pitao je Đedović.
Ona je rekla Miljani kako je Bebica napustio kuću u Nišu, malo se poljuljala, ali je odlučila da ostane ovde sa mnom. Ja sam rekao Miljani da ode iza vecea i da sluša, da ću ja da ispitam Mariju. Kada sam je pitao: "Gde je Miljana?", ona je imala takav osmeh da misli da je pobedio, jer je verovala da je ona otišla za Bebicom, ja kažem: "Miljana, dođi", ona se pogubila...Mislim da je nešto drugo plan B, ono što mi je rečeno par puta dok smo imali žestoke svađe u pušionici. Ne bih ja nešto previše da se osvrćem na to, nisam neko ko je plašljiv. Ono što ja mislim i prepostavljam, monsturozno mi je i da pričam. Vezano je za mene, ona je rekla da nema veze sa Miljanom - rekao je Zola.
Miljana je rekla da se plaši da će je zatvoriti nekoliko meseci u duševnu bolnicu ili da će joj oduzeti dete - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se toga plaši, ali je Marija stavila do znanja da nema veze ona sa tim, aludirala je na mene. Poručio bih mojoj mami da se ne brine, da sam ja top. Ne kajem se ni za jedan postupak ovde, ništa ne bih uradio i mogu da kažem da sam bez greške ovde. Žena konstantno govori da se neće mešati, a to stalno radi. Ako krenem jako na nju, plašim se da će Miljana u svemu tome osećati loše i biće joj teško. Nemam problem da mi kaže da sam kockar, narkoman. Kada je Marija došla i u dve rečenice joj je rekla: "Pusti ga, ostavi ga, nemoj da ga maltretiraš", a kada je u pitanju naš odnos, onda govori 102 rečenice loše. Marija bi bila najsrećnija da je Miljana loše učinila meni ili sebi, da bi Miljana otišla - rekao je Zola.
Kako će se na dalje odvijati tvoj i Miljanin odnos - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću stvarno ponovo da se potrudim, daću sebe maksimalno. Neka kažu: "Zola kreten, budala, idiot", neću time da se opterećujem. Neću da dozvolim sebi jednu jedinu grešku, rekao sam da ću sebe da dam maksimalno. Ako Marija smatra da opet treba na onaj način kako je trebalo ranije, ako smatram nek izvodi, ali neću nikada zaboraviti rečenicu koju mi je rekla sinoć Miljana: "Zola spašavaj me, povedi me sa sobom". Daću sve od sebe, imamo tri meseca do kraja...Miljana mi je rekla da je uhvatila Mariju kako plače u toaletu i da joj priča: "Vidiš šta si uradila, nećeš nikada naći nekoga da te toliko voli" i tako dalje. Nikome ne verujem, mene između ostalog i baš briga - rekao je Čolić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.