AKTUELNO

Ovo niko nikada nije mogao da pomisli!

U noći iza nas na kapiju ''Bele kuće'' pojavila se bivša supruga Bojana Simića- Bokija, inače naša pevačica Ivana Šašić, kako bi zabavila zadrugare i pevala im na žurki. Na šta je Boki bio vidno uznemiren.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj Simić kaže da me je on stvorio, a ja pevam godinama - rekla je Ivana.
Babo jedna - uzvratio je Simić.

Malo nakon početka žurke, Ivana Šašić se Bokiju obratila javno!

Neko je mene prozivao da ne smem da dođem. Ja sam u ovoj kući 18 godina, tako da Boki lažovu, ja sam zvezda. Ja nisam donela krokodila, ja da sam znala da je toliko bogat, ne bih se razvodila, što da se mučim - rekla je Ivana.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Kako je žurka trajala, Bojan Simić je čuvši taktove pesme ''Moje bivše žene'' zapevao iz sveg glasa i obraćao se bivšoj supruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su Boki, Miljana Kulić i Lazar Čolić- Zola otišli kod drveta mudrosti, kako bi dobili još koje piće, gde je Drvo zadalo zadatak Bokiju, da poljubi i iskaže ljubav Ivani Šašić.

Imam ja ideju. Daš nam par piva, meni i Miljki 4, 5 hiljada, a da Boki iz dobre namere priđe Šašićki, pozdravi je, kaže da ne želi da se svađa, da povuku rat i da neće loše da priča o njoj i zamoli je da ni ona ne priča o tome - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da uprostimo. Neka Boki dođe kod Šašoićke, klekne, poljubi ruku i kaže: "Volim te" - reklo je Drvo.

Bojan je zatim prišao Ivani i rekao joj da je voli.

Bez obzira na sve, volim te - rekao je Bojan.
Voli me kao što ima krokodila - rekla je Ivana i prekrstila se.

Video snimak možete pogledati OVDE!

Drvo mudrosti i Boki su razgovarali, pa je Boki otkrio da mu nije bilo svejedno kada je saznao da Ivana ima momka.

Nije htela da pruži ruku, rkela je da imam momka - rekao je Bojan.
Kako se ti osećaš? - pitalo je Drvo
Nije svejedno - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je Ivana rekla? - pitalo je Drvo
Lažovčino, ali ja držim jednostavno, ja sam dostojanstven i rekao sam da je neću pljuvati jer pljujem po sebi tako. Ona je znala za koga se udaje, nije to bio brak na neviđeno. Znala je ona za koga se udala, ali nema veze. Nisam je sa guštom prevario, ona je otišla za Šabac, a ja sam ostao u Beogradu. Upoznao sam tu spodobu, imao odnose sa njom jednom, dva puta i to je to i onda je ona sve poruke poslala Ivani preko neke zajedničke drugarice i to je to - rekao je Bojan.

Zatim je Anđela Đuričić prolila reku suza zbog Ane Spasojević, a Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja Leoni Altman su je tešile. Zvezdan Slavnić je zamerio devojci suze.

Sve mi s eskupilo, povezala sam par situacija. Smatrala sam je drugaricom, nije okej da to priča o meni - plakala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog Ane, povredilo me je - rekla je Anđela.
Znam srećo, ali što. Ja sam ti rekao da sedneš i blejiš sa Aleks i to je to - rekao je Zvezdan.

Nakon toga su otišle u sobu Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja Leoni Altman i nastavile da teše Anđelu Đuričić.

Ne želim da Miljan misli da sam ta osoba ja - rekla je Anđela.
Ne misli on to Anđela - dobacila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne komuniciram sa ljudima u kući, ja pričam samo sa Aleks, sa tobom po malo i sa Matorom, ali ona ne tračari. Ja prvi put saznajem na sastanku to za vino, a samo je Ana to znala. Čak ni Zvezdan sa kojim sam u vezi nije znao.
Najbolje je da sednemo ti, ja, Ana, Anita i da kažemo sve. Ja ću da kažem sve - rekla je Aleks.
Nije ni taj tvoj kovčeg bitan, bitna je ta sveža stvar od pre mesec dana koje sam joj rekla. Ona meni nije prijatelj. Samo je Ana za to znala, ja sam tad bila jako loše - rekla je Anđela.

Malo nakon toga, Filip Car je prišao kako bi utešio za Anđelu.

Trebale bi to rešiti sad - dodao je Filip.
Je l' se ti sećaš kako je Anita rekla da je Ana Spasojević rekla da je Anđela videla da je Miljan ukrao kovčeg? - pitala je Aleks

Foto: TV Pink Printscreen

Da rešimo ovo. Ana SPasojević je rekla pet ljudi u kući da si ti videla kako Miljan Vračević baca kovčeg Aleksandre Nikolić preko ograde - rekao je Car.

Car je pokušao da objasni Anđeli da će ona u njenom i Zvezdanovom odnosu biti kolateralna šteta, na šta je ona svim silama pokušala da ga ubedi u suprotno.

Ja sam sa tobom okej, korektan. Treće je smeće, ja mislim da ćeš biti je*ena stranka. On ima go*ana, Ana može biti ispravnija u odnosu sa tobom ili sa njim, ali nikad ne može biti neko ko je čist jer je bila sa ovakvim čovekom, ali je u situaciji sa vama ispravnija sto puta. Ona nije rekla: "Ja sam sveta Ana Ćurčić", a ti si rekla: "Ja sam sveta Anđela Đuričić, mi crnogorci, Herceg novi" - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali bilo je tako, više nije. Meni da je cela porodica protiv njega ja bih ostala sa njim - rekla je Anđela.
Ti bi oprostila da iz*ebe tri žene - rekao je Car.

Nakon haosa koji su imali Sanja Grujić i Marko Stefanović, odlučili su da odmore jedno od drugog, ali je on ubrzo nakon toga video izabranicu kako plače u pabu ''Prijatelji''.

U toku žurke, Zvezdan Slavnić se izuo i počeo da igra na bini, a Anđela mu je uzela patike i tapšala njima!

Foto: TV Pink Printscreen

Ove scene možete pogledati OVDE!

Malo zatim, Anđela i Zvezdan su pomislili da je žurki došao kraj, te je ona kleknula ispred njega i pošla da mu obuje patike i čarape, koje je on prethodno izuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se žurka u tom momentu nije završila, Zvezdan je skočio i nastavio da igra, a Anđela je ostala čučeći na podu sa njegovom obućom u rukama!

Filip Car je napravio haos, jer je video da je Rodni podelio svima vino u kući, a njega nije ni ponudio, nakon čega je dobio pomračenje.

Boki tvoj brat je ostao bez alkohola, a ti Bokiju tvom bratu nisi dao da pije. Bilo mu je jako loše - rekao je Rodni.
Laž, laž. Dok ti je bio rođendan dao si Anđeli. Ja vidim gde Spasojevićka ne vidi. Janjuše je l' ti Rodni dao vino? - pitao je Car

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pio vino - rekao je Janjuš.
Janjuš tvoj tata nije popio. Nisam pušio ku*ac nikome u životu, kaži da si dao drugima - rekao je Car.
Ja se ne bavim pušenjem ku*ca kao što ti misliš da treba. I kad izađeš opet dođi kod mene i gledaj u cipele kao što si i gledao u cipele. Zapamti to. Ti popuši ku*ac Zvezdanu - rekao je Rodni.

Večite rivalke, Aleksandra Nikolić i Maja Marinković su imale žestoku svađu, a Anđela Đuričić je pritrčala kako bi ih smirila.

Ne deri se, shavti da ga nerviraš još više. Ne daj im to. ne deri se - vikala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi da potpaljuje Janjuša namerno da se on posvađa. Kaže da sam ja ku*a Bujamnovačka, a on alkoholičar. Kako ne prihvati da je neko ne voli. Ne mora da odustane, samo neka ih en tera da se tuku - rekla je Aleks.

Filip Car je napravio haos sa Markom Janjuševićem- Janjušem, iako su dugogodišnji prijatelji, te je izneo tonu prljavog veša iz Janjuševog života!

Ne možete nikad biti dobri vas dvojica, imali ste istu ženu. Pusti tu priču - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema koga nisi prevario i kome nisi uzeo pare. Ti ćeš kao ja ovo, ono, šta ti. Usta te je*em slino. Dobio šamar i cvilio ko ku*a. Dobio šamar nije znao gde je. Zvao mene i rekao da će mi radi nje je*ati amter, ja kažem: "Kad, gde". Ja nju za ruku došao dva stola od njega, on ništa. Nismo ti i ja bili prijatelji, ti si jeo go*na, a ja sam bio prijatelj tebi. Zna se da si p*ka, ku*va, prevarant, smrad. Druži se sa Mikicom sad, a kad izađe biće kao treba mu deset soma, čeka uplatu kao. Znam te ja, ćuti ku*avo jedna je*em li ti mamu maminu - vikao je Car.

Filip Car, Lazar Čolić- Zola i Bojan Simić- Boki su zatim ogovarali janjuša.

On je meni to rekao u etno selu. Rekao je da ako ga bdue pljuvala u rijaltiiju, da će reći: To je njegov plan bio da kaže - rekao je Car.
Ja se ne bih toliko našao uvređen da me iskoristiš kao druga u svađi - rekao je Zola.
Ne mogu ja tvoje i moje prijateljstvo u kojem se nijedna mrlja nije desila uporediti sa tim u kojem ima mrlja i ove godine - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je išao da je*e nju, a ja bio sa njom. Ne treba on da dođe kod Aleksandre kad ja nisam dobar sa njom i da traži zadatak - rekao je Car.
Ti i ja smo u odnosima kakvim jesmo i družimo se malo manje sa njim, ali njemu Rodni za vek vekova ne može biti kao mi - rekao je Zola.

Janjuš, Bilal Brajlović i Mikica Bojanić su sedeli, a Valentina Stanković je pokušala da im se dodvori, te smo saznali da zadrugarka ne zna čak ni osnovne glavne gradove!

Foto: TV Pink Printscreen

Filip se pridružio ispitivanju, dok je Valentina istrčala i jurila Janjuša kako bi uzela 1000 dinara od njega.

Zvezdan Slavnić i Miljana Kulić su planirali da uđu u sedmu sezonu Zadruge i d anaprave venčanje, a da posle toga Miljanin bivši partner Bebica uđe sa Danijelom Višićem kao njena žrtva.

Ne bih u šestici. Zola posle svadbe ulazi kao žrtva naknadno. Jao Zveki šta ćemo da radimo - rekla je Miljana.
Kad bi tako bilo ja bih ušao da vas branim kao Lepi Mića i da vičem da je to ljubav i da podržavam emociju. A u osmici se pomiriš sa Anom - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja mogao - rekao je Zvezdan.

Ana Spasojević i Zorica Marković su komentarisale svađu Anđele Đuričić i Ane Spasojević, te su razgovarale da li Ana ima emocije prema Zvezdanu.

Spasojevićka je valjda kao zaljubljena u Zvezdana, ali nije zaljublejna - rekla je Ana.
Jeste, jeste. To se tako vidi. To nije normalna relacija, nije drugarski odnos. Posebno ne kad sami ostanu - rekla je Zorica.

Ana Spasojević je takođe otkrila i da se plaši samoće.

Malo me je strah kad izađem i onda treba da se suočim sa samoćom i porodicom. Kreće moje nesputan život. Sve mi se menja iz korena - rekla je Ana.
Što je dobro. Ja sam prodala kuću i sve sam promenila. Ništa od starog života osim albuma nije ostalo - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi podsećaće te. Kad budeš svoj novi stan opremala, lagano. Od najmanje sitnice, pa ga lepo skockaš - rekla je Zorica.

Ranom zorom, Filip je pošao u sobu, kako bi oprao zube i rekao još koju doskočicu na Janjušev račun, gde je Janjuš kao oparen skočio i skliznuo s akreveti, te je ostao da leži. Nakon toga, Filip je bio vidno potrešen i zabrinut.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je zbrinut u hitnoj pomoći, dok se Filip sve vreme raspitivao za njega i njegovo stanje.

Autor: A.A.