AKTUELNO

Ljubav cveta!

Voditelj Darko Tanasijević je pročitao sledeće pitanje za Aleksandru Nikolić.

Kada bi znala samo delić onoga što Filip planira sa tobom i što govori na intervijuima nikada ne bi dozvolila sebi da stvoriš bilo kakvu teoriju u glavu. Ovog puta je ispravan 1/1, ne dozvoli da ti pune glavu oni što bi voleli da su na tvom mestu. Veruj i prati svoje srce! - pročitao je Darko.
Pitanje je stvarno prelepo. Da ja stvarno nekako osetim razliku sada i prošli put akda smo bili zajedno. Priča on meni nešto onako, nagovesti mi, ali ne kaže do detalja. - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga često pitam šta je pričao, a mene stva ispita.. Sve u svemu stvarno ga volim, imamo neke svađe, nisu toliko strašne, ne svađamo se oko nas dvoje, jer mi generalno nemamo problema. Stvarno ga volim, stvarno mi je stalo do njega, krivo mi je što nam se dešavaju neke situacije. Jako se lepo osećam kada meni nejgovi roditelji pošalju cveće, i Bruno kada pošalje pozdrave i čestitke. A onda me nekako bude sramota jer ona moja čestitka bude katastrofa! Bude mi krivo, a onda negde priželjkujem da će ona žena sama videti kakav je naš odnos! Sve u svemu volim ga puno, nadam se da će ovoga puta biti sve u redu. - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikome ne pričam šlagere, čak ni njoj. Nikad ovde ni jednoj devojci nisam pričao, govorio sam da je to ku*ac, da je to katastrofalno. Nikad nisam se nadao i obećavao u neke stvari. Ne želim govoriti negde svoje planove i to, da ona bude sigurna i da se opusti u svemu tome. Ima ovde još mnogo stvari da se radi. Njena majka nije žena u zloj nameri to napravila nego i u neznanju nekih stvari. - rekao je Filip.
ja znam da gledaoci ne gledaju kako je postavljeno ni onako kako nije. Znaš kako gledaju, samo se čeka kad će napraviti problem, neki gledaju kao i ovde možda što gledaju. Svakakve boleštine slušam! Verovatno se to gleda iz različitih uglova, na različite načine, ali bitnije mi je da ona bude sigurna - rekao je Filip.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.