AKTUELNO

Ovo su shvatili ozbiljno.

Od ranog jutra pljušte nove kazne u najgledanijem i najluksuznijem rijaliti programu na našim prostorima "Zadruga". Prvo je Veliki šef uputio veoma bitnu poruku za Anu Korać, koja se jutros nije povaila u fabrici.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, moramo da kažemo da smo razočarani Aninim odnosom prema radnicima u fabrici, ali i prema celom kolektivu. Juče smo naglasili da se radnici fabrike, ali i svi ostali borite za otvaranje prodavnice, a Ana je već danas ostavila svoju smenu na cedilu i nije otišla na radno mesto. Sledeći put kada se budete kao dobrovoljci prijavljivali, dobro razmislite pre nego što dignete ruku, jer je mnogo poštenije ne javiti se, nego skočiti iste sekunde i javiti se, a onda odustati i izminirati i svoju smenu i ceo kolektiv - pisalo je u jednom delu pisma Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Međutim, osim ovoga, Veliki šef odlučio je da nedeljnim honorarom, zbog spavanja preko dana kazni Minu Vrbaški, Nemanju Đerića Đeksona, Filipa Đukića, Zoranu Stefanov i Marka Janjuševića Janjuša. Nakon čitanja pisma, u Aninu odbranu odmah je skočio Miki Đuričić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nije da nisam želela, nego nisam mogla. Stvarno nisam mogla da sedim tamo. Ja se izvinjavam mojim drugarima, ali boli me baš stomak - pravdala se Ana Korać.
Meni je žao što se ljudi kažnjavaju nedeljnim honorarom, povedite računa - savetovao je zadrugare Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

U toku ovog sastanka, Mina i Đekson su i dalje bili u čvrstom snu, dok je Maca uspela da se posvađa sa manekenom Anđelom Rankovićem, zbog hrane. Ovo nije bilo jedino pismo jutros. Veliki šef obavestio je radnike, koji već nekoliko dana prebiraju pasulj da juče nisu uspeli da zarade svoje dnevnice. Kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: BOB MARLI SE PREVRĆE U GROBU: Miki opleo po poznatom pevaču! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'