AKTUELNO

Došli do informacija koji ukućani najviše strahuju da ne ostanu gladni.

Bora Santana danas je otišao zajedno sa Mikijem Đuričićem u Rajski vrt, kako bi Drvetu mudrosti preneli šta su saznali o skrivanju hrane, koje traje već nekoliko dana. Međutim, muzičar nije ni sanjao, da će nakon ovog razgovora postati mladoženja. Drvo je podržalo njegovu veridbu sa Macom Diskrecijom, a kada će se to dogoditi možete saznati klikom na ovaj link.

Foto: RTV Pink

Pre ovih srećnih dešavanja, njih dvojica otkrili su da su napravili malu istragu i kao što su očekivali ukućani su se međuosobno razotkrili.

Rekao sam Bori, jedni-druge su iznameštali, ali uglavnom su se svi složili oko toga da su Saška i Nena zajednički krile hranu iza kreveta. Milica Dugalić je namestila jedno petoro ukućana. Maca je priznala da ona uzima hranu - rekao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je rekao da ne želi da cinkari svoje cimere, pčelar je ipak otkrio da su i Lepi Mića, Sara Reljić i Andrijana Radonjić ukućani koji su takođe učestvovali u skrivanju hrane, a da su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković cimeri koji se najviše plaše da ostanu bez namirnica.

Foto: RTV Pink

Kažu da Matora ima veliki štek. Saška nema mnogo u šteku, jedino ako nije sakrila u torbu kao Žiža. Žiža ima veliki štek. Mića isto. Teodora i Anđelo su toliko... samo da ne ostanu gladni - govorili su Miki i Bora.

Ono što je Bora ispričao Drvetu mudrosti bilo je, donekle, povod za haos koji je nastao odmah nakon toga u Beloj kući, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

PROČITAJTE: BOB MARLI SE PREVRĆE U GROBU: Miki opleo po poznatom pevaču! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'