AKTUELNO

Ostala šokirana ovim!

Maja Marinković krenula je da spava, te joj je tom prilikom prišla Slađa Lazić, te je i njoj prepričala do detalja razgovor i suočavanje u i ispred izolacije sa Zvezdanom Slavnićem.

Ja mu kažem: "Je l' možeš minut?", ona kaže: "Idem ja", kaže on: "Ne ideš, sedi tu". Ja mu kažem: "Slušaj, samo da ti kažem da ja neke stvari nisam rekla, ali isto tako ne komentarišem te stvari. Ružno je da mi kažeš i upadaš danas u hotel i kažeš mi da sedim s nekim ko mi je rekao da sam ku**a, kada si ti istoj devojci rekao da je ku**a, a evo je u krevetu. Tu si kontradiktoran - počela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je bezobrazan - rekla je Slađa.
Ja sam uradila ono što sam ja htela, završavam priču, svako svoju stranu", kaže on meni: "Ne, ja sam odradio, ušao sam ti u krevet", rekoh: "Da, ali kada sam ja to htela. Ti si rekao da nećeš da budeš sa Majom Marinković, ona je rekla da ne bi nikada bila s dečkom koji je bio s Majom Marinković, i prvo i drugo ispunjeno". Kaže on meni da moja dela ovde pet godina govore o meni, ja sam mu odmah odgovorila: "Da, ali onda tvoja životna dela govore o tebi, da vidimo čija su teža, da li moja od 27 ili tvoja od 50" - pričala je Maja.
Spomenula si Filipa?! Jao - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Rekla sam mu da nije on Filip da ga ja jurim, kaže: "Da li mogu sada da idem?", ja kažem: "Možeš" - rekla je Maja.
Što si imala potrebe da ideš tamo - pitala je Slađa.
Da mu kažem da nisam ja rekla to za se*s - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažem da nisi normalna, to kažem. Jesi, sve si lepo rekla, ali treba se držiš toga da ne radiš takve stvari - rekla je Lazićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.