AKTUELNO

Njen dečko je radio mnogo gore stvari, ali ipak nije prošao kao ona.

Čini se da su glavni akteri sinoćnih pitanja gledalaca bili Teodora Džehverović i Filip Đukuć koji su poslednjih nekoliko dana bili nerazdvojni. Naime, pošto je pevačica naišla na nerazumevanje od svog dečka, ona je potražila utehu u Filipu, koji je to oberučke prihvatio.

Foto: Printscreen Youtube

Nemam nameru nekome ovde da se pravdam, očigledno taj neko ne želi da vidi kakav odnos imamo Anđelo i ja, i kako se  ja ponašam prema njemu. Jedino loše i što bi sebi zamerila jeste što sam se iz inata družila malo više sa Filipom - priznala je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ne mogu da bežim od devojaka koje su u vezama ovde. Izblejim i sa Lunom,Sarom, Teodorom. Jes da mi je Teodora najsmešnija jer se najviše pali, ja se spradam i sa Anđelom. Šta mi to radimo da ispada kontradiktorno - bio je u čudu Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora se našla uvređenom zbog postavljenog pitanja, jer tvrdi da je Anđelo radio mnogo gore stvari njoj, a za to mu nije bilo prebačeno, ali da pored svega toga ne želi da ga blati i ponižava.

Pročitajte još: Milica ogovarala Jelenu U ISTOJ PROSTORIJI, a kad ju je čula Golubovićka joj je BRUTALNO ODBRUSILA! (VIDEO)

Ovu diskusiju možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'