AKTUELNO

Metež u Beloj kuću!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao izlaganje Ane Ćurčić koje se ticalo Zvezdana Slavnića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je Ana sad rekla nema veze s vezom. Da li je to kvarnost ili strategija, ja ne znam. Od Zvezdana se ne može praviti heroj, a od Ane zločinac, ali u nekim situacijama je on bio u pravu u odnosu na njene tvrdnje. Ona je jutra kad se sve izdešavalo išla da gasi požar s kanisterom benzina, hipotetički rečeno. Ne zna šta je u pitanju. Ona je govorila da je smrad, a sad drugačije priča kad nije tu - rekao je Car.
Ne mogu da sad pričam da je smrad i go*no. Da je smrad od čoveka inače, nije. Ako me pitaš za moje lično mišljenje o svemu što je bilo sa mnom, jeste - istakla je Ana.
Ana mi sad budi sumnju da je ona loš čovek, jer je kontradiktorna. Zvezdan je egoista, nije dopuštao da mu se kaže ništa. Nije trebalo da se ponaša onako u svojim ljubavni odnosima, to stoji, ali ja sada uzimam u obzir njeno ponašanje. Ništa mi nije jasno. Kakav god da je on, svaki njegov korak je govrio o deset drugih ljudi. Ne poklapa mi se ništa što Ana sada priča - rekao je Car.
Postoje ljudi koji bi nekog preskočili kada pada, a neko bi ruku pružio. Ja nisam očekivala od Zvezdana da mi uradi sve ono, ali se desilo. Ako me pitate da li je Zvezdan dobar ili loš, smrad nije sigurno. On hoće da učini, prijatelj je.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je haos koji je nastao, zapravo zbog pisma koja je stigla od Ace Bulića, jer su mnogi to povezali? - upitala je Ivana.
Ne - istakla je Ana.
U pismu je jasno napisano da treba da ga vratiš na svoje mesto, to je možda eskaliralo na taj način - rekla je Aleks.
Sada mi Ana daje za pravo da pomislim da je kanalila Zvezdana iz lične opsednutosti. Ja pratim kako se ponašala prema Maji, a kako prema Anđelio. Mnogima si ti ovde pokazala ku*ac, koji su te branili - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad aludiraš da je sve nastalo zbog Ace Bulića - rekla je Ana.
Nema veze s tim. Ja tebi više ne verujem kako se zoveš. Šta je šah.mat? Poezija? - rekao je Car.

Ana je u tom momentu napustila uplakana sastanak, a potom je Marko Stefanović dobio reč.

Nije mi jasno da je Ana ta koja nije smirila muža tog dana, nego mu je još više stavljala so na ranu, kad nije trebalo - dodao je Marko S.

Foto: TV Pink Printscreen

Aca je moja prva lubav, zna se kakva tragedija nam se desila. S njegovom porodicom sam ja ostala u dobrim odnosima. U poslednjih godinu dana se sa njim nisam čula ni deset puta. Imam slobod da ga pozovem kad imam problem. On je moj prijatelj, nemam s njim ništa, to je jasno. Zvezdan ga je odavde stalno provocirao - kazala je Ana.
Anđela je bila uverena da si ti s njim bila u vezi, a Zvezdan je raskinuo s njom kad mu je to rekla. Njoj je bilo čudno da ti pomaže, a niste se čili deset godina - istakla je Ivana.
Mi imamo isoriju, on je moj prijatelj. Dok je Zvezda bio u Cirihu, on je meni pomogao. S njegovom porodicom sam dobra i dan danas - rekla je Ana.
Ana je nabijala kompleks Zvezdanu pričajući o Aci. Dokazala je da je umela da ga smiri, ali je u posledje vreme ga je nervirala stalno - dodao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja namera je bila samo da dozovem Zvezdana, a ne da ga razbesnim tog dana - rekla je Ana.
Nije istina, sve vreme mu je punila glavu da Car i ja radimo Zvezdanu o glavi. Radila je na tome da se razbesni dodatno - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.