AKTUELNO

Dobili zanimljiv zadatak!

Zadrugari su tokom današnjeg dana, nakon što su se više puta međuosbno posvađali, dobili pravi novogodišnji zadatak. Naime, Veliki šef zadao je svojim stanarima da uz pomoć rukavica za rernu iz folije izvade bombone.

Foto: RTV Pink

Uz novogodišnje praznike, jelku, poklone uvek ide mnogo bombona. Danas će na vama biti da navučete rukavice za rernu i uz pomoć njih otvorite što više bombona za 2 minuta. Učestvovaće svi osim Slobe, koji zbog ruke neće moći da igra ovu igru, ali će biti zadužen za pravila - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U nastavku su zadrugari dobili informaciju da će biti potrebno da se podele u grupe. Troje takmičara otvaralo je bombone, sedeći jedno do drugog, sa iste strane stola, a pravila su jasna - kada Veliki šef obavesti cimere da je vreme isteklo, Sloba Radanović morao da izbroji koliko je ko od ukućana bombona otvorio. Tim koji otvori najviše bobmona biće pobednički tim.

Foto: RTV Pink

Ukućani su se u toku ove igre često prepirali međuosobno. Igircu su otvorili Saška Karan, Miljan Vračević i Bora Santana. Kako je sve izgledalo, kao i koliko su zadrugari bili uspešni u ovom zadatku, možete pogledati u video-klipu:

PROČITAJTE: TEODORA OPTUŽILA ANĐELA DA VOLI MUŠKARCE, on se pravdao da je mogao da ima s*ks s Lunom! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'