AKTUELNO

Sve joj je rekla u lice.

Dok su razgovarali u dnevoj sobi, Jovana Tomić Matora je u društvu novinara Kije Kockar pričala o Ani Korać i njenom nedoličnom  ponašanju. Naime, iako je na njen račun uputila niz komplimenata , Matora se zadrugarima požalila kako ne može da zaspi zbog njenog glasnog smeha u 6 ujutru, a usput je i objasnila šta joj se još ne dopada u njenom ponašanju.

Foto: Printscreen Youtube

Ana je dobra devojka, ali ona ne može da se smeje u tri ujutru kao da je šest popodne! Ona je takva devojka, sve bi ti dala, ali počinje da radi neke stvari samo zbog rijalitija, pojeo ju je rijaliti. Ona je u fazonu da neće da se meša ni u šta - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Matora je uz objašnjenje zašto ne voli Anu Korać priznala je i Kiji kakve emocije gaji prema njoj i da li joj prija njeno društvo.

Ja sam Kiji rekla u pabu:"Kija, prija mi tvoja energija, prija mi što si uvek raspoložena, ali si težak folirant". Ja svima kažem sve u lice, ne bih mogla pored tebe na ulici da prođem, a da ti nisam rekla šta mislim - otvorena je bila Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Kija se na ove Jovanine reči samo nasmejala, a vreme će pokazati da li su ove dve zadrugarke upele da izglade odnos koji do skoro nije bio nimalo dobar.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'