AKTUELNO

Lepa prvu noć Čolaku u krevet, a sada se svađaju non-stop.

U toku pitanja novinara, došlo je do nove svađe između bivših partnera Nene Petrović i Baneta Čolaka. Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana ovog zadrugara polila vodom dok je ležao u krevetu, a ranije su isti taj krevet delili zajedno. Zbog čega je to uradila Nena, zanimalo je sedmu silu.

Foto: RTV Pink

Bane me ne zanima. Nisam imala seks u rijalitiju. On je meni psovao majku. On nema vaspitanje. Od mene to neće doživeti. Gledaocima treba prevod kada priča Bane - rekla je Nena.

Ona je dodala da je sličnu stvar učinio i Miki Đuričić, u toku iste svađe, ali je od njega čula izvinjenje. Nena je istakla i da srčano brani svoju porodicu.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da su ljudi sve videli. Bio sam umoran. Nena je više puta taj dan pokušala da me isprovocira - izjavio je Bane.

U toku Čolakovog izlaganja, Nena je sve vreme dobacivala, a onda je od novinarke dobila i pitanje da li njena igra liči na igru Jelene Golubović i Saške Karan, a pevačica je rekla da je u "Zadruzi" samo zbog sebe.

Foto: RTV Pink

Ja sam njima trn u oku! Saška i Jelena nisu moje drugarice. Ja sam kulturna devojka. Gospođa Saška mene ne dira. Gospođa Jelena i ja nemamo problem. Ovo je moj stil igre - pričala je Nena.

U nastavku je došlo do svađe između pevačice i Miljana Vračevića, koji je rekao da je Nena prvu noć svog boravka u "Zadruzi" legla u krevet Baneta Čolaka.

PROČITAJTE: KIJA SE GUŠILA U SUZAMA: Sloba uživo u programu PRIZNAO ŠTA JE RADIO dok su bili u vezi!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

'