AKTUELNO

Očekivao je da će mu vođa dati veći budžet!

Lepi Mića i ovonedeljni vođa Bane Čolak više puta u toku popodneva ušli su u svađu. Pevaču se nije svideo način na koji je vođa podelio novac za kupovinu, što mu je kasnije Mića i zamerio.

Foto: RTV Pink

Ja sam tvoj drug, sram te bilo! To su moje pare, bravo, kakve to veze ima?! Pa ko ti je najbolji drug?! Kako te nije stid! Jelena se pi*a po tebi! Ja sam tebe ovde poštovao kao druga. Uvek sam stao iza tebe. Zbog tebe sam se sa svima posvađao sto puta. Ti si danas napravio grešku - pričao je Mića Banetu.

Foto: RTV Pink

U svađu ovih dobrih prijatelja umešale su se Kristina Kockar, Saška Karan, ali i Ana Korać. Kija smatra se Bane plaši Jelene i da se zato dodvorava rediteljki preko novca.

Meni je dao najmanji budžet, a govorio je kako me voli i gotivi - izjavila je Saška.

Foto: RTV Pink

Ako misliš da je to razlog da mi ne budemo drugovi i prijatelji kao što smo bili, ja to poštujem! - rekao je Čolak pevaču.

Foto: RTV Pink

Bane Čolak i Lepi Mića nakon rasprave u dnevoj sobi ušli su u novu svađu. Sve se odvijalo u "Hotelu Zadruga", a dešavanja od ovog popodneva možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: PRIMIRJE JE KRATKO TRAJALO: Pobesnela Maca ih nazvala PROKLETNICIMA, Saška Karan ODMAH UDARILA NA NJU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'